Korkusunun şekil bulmuş olmasına şaşırıyordu. İki kolu ve iki bacağı olan bu karartıdan mırılandanmalar duyuluyordu.

Korkusunun şekil bulmuş olmasına şaşırıyordu. İki kolu ve iki bacağı olan bu karartıdan mırılandanmalar duyuluyordu.

"Sonunda, alevlerin aydınlattığı kadar aydınlığa sahip karanlık ve yağmurun cama olan vuruşları kadarıyla gürültüye sahip sessizlik, halen büyük bir istikrarla gözlerini ayırmadan bakmayı sürdürdüğü portreye karşı hıçkırarak ağlamaya başlayan genç bir adamın hüznüne tanıklık etti."
Benim yazacağım roman aslında şu an yok yani aklımda yok plan olarak. ama şu an düşünerek sanırım ben şu şekilde bir roman yazmak isterdim daha çok :)
Tabi ki bu sözler şimdi bulduğum için belki saçma olabilir ya da uydurma gibi gelebilir..
Birden zaman makinesi atlamıştı artık onunun için bu anlamsız zamanın hiç bir önemi kalmamıştı sevdiği herkes ölmüş veya yok olmuştu dünyadan geriye sadece toz parçaları ve kaya parçaları kalmıştı. Mental bir kez daha zafer kazanmıştı ama bilmediği bir şey vardı oda Samin vaz geçmeden önce son kez zamanda geriye gitmesiydi. artık Sam ne ile karşılaşacağını biliyor ve bu tüm savaş ve yıkım başlamadan bitirmesi gerekiyor.
Bu yüzden de elinden geldiğince bütün gücü ile savaşıyor canavarları öldürüyor ve uzay gemisini bulmak için yola çıkıyor en zorlu yerlerden geçtikten sonra atılacak sadece bir adımı kalmıştır oda en büyük ve en zorlu rakibini yenmek ve uzay gemisi ile Mental denen uzaylının peşinde düşmek. Sam bunu da yaptıktan sonra artık hedefi dünyayı geçmişten kurtarmaktır. ve gelecek dünyayı şekillendirmektir...
bunun gibi bir roman olurdu sevdiğim Serious Sam oyunundan bir hikaye yazardım ben kendim bir şeyler ekleyerek ve değiştirerek.
Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi adam zaten bende eskisi gibi değilim değiştim herkes değişti zamanla her şey değişir kendimizi kandırmayalım dedi babasına ve artık güç benim elimde sen ise bir hiçsin gözüm de yok etmek bile istemiyorum oysa bir zamanlar sen beni yok etmek istedin peki ne için seni bu hale getirecek diğer çocuğun için sırf onun annesini daha çok seviyorsun diye..
Yaşlı adam bu cümleler karşısında gülümsedi acı bir gülümsemeydi..
'güç insana her şeyi yaptırır bir gün sende benim gibi bir seçim yapacaksın hem de kendi evlatların arasında başarılı kim olacak göremeyebilirsin tabi çünkü o kadar çok yaşayacağını sanmıyorum beni yaşatan şey sevgi oldu seni yaşatan şey ise şu ana kadar intikamdı oda gitti elinden ne yapacaksın merak ediyorum'
Bu sözler karşısında genç adam gülümsedi ve üzerin de intikam yazan kılıcını adamın kalbine sapladı. ve orada bıraktı ardını dönüp oradan ayrıldı
aslında ufak bir planım var yazmak istediğim ufacık bir şeyi de şuraya eklim :)
Uzun zamandır bu hissi tatmamıştı. Kendisine karşı yabancılaşmıştı, artık neye inanacağını şaşırıyordu. Ellerini yüzüne koydu ve deri derin nefes alarak, sakinleşmeye çalışmıştı.
Cevap
2Cevap
Heryer karanlik olmustu bir ısık patlaması ve yüksek ses yankılandı... Ve o ses...
Çalacan demeeee
Kalbimde rezervasyonu olanlardansın. Bi arkadaşın sözü çalarsan çal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?