Coğrafya kesinlikle kaderdir konu tartışmaya kapalıdır ancak böyle bir şansınız olsaydı nerede doğmak isterdiniz
2 ay
Coğrafya kesinlikle kaderdir konu tartışmaya kapalıdır ancak böyle bir şansınız olsaydı nerede doğmak isterdiniz
Cevap
6Cevap
Emevilerden önce herhangi bir Türk olmak isterdim. Araplaşmamış Türk.
İşte bu be zaten sizin dininiz arap dininden önceki tengri inancıymış Budizm Şamanizm maniheizm musevilik Türkler islamdan önce bu dinlere mensupmuş
Hristiyan olarak gelmek ya da İtalyan ya da İspanyol
Tam aradığım cevap ben de kesinlikle müslüman olarak gelmek istemezdim
Müslüman olmayanlara bakıyorum abi mutlular gerçekten kasıntı yok korkutma yok baskı yok manipülasyon yok
teşekkür
Van’da
Diyarbakır’da yaşasaydım yine iyi ama Van çok kötü
Buda benim seçimim değil. Yine aynı yere gelirdim. Beğendiğim ya da sevdiğim için değil.
1. Dünya savaşında Almanya olsun istemezdim. :)
Ama şimdi bir Avrupa ülkesi olabilirdi
Türk olarak ama başka zamanda
Hangi dönem
Osmanlı kuruluş 1299-1453 arası
Hııı peki neden cariye olmak sencede çok kötü değil mi bir kadına hakaret bence
şuanki durum ve konumumdan mutluyum.
Emin misin
Bir şikayetimiz yok
Ne mutlu size öyleyse
Ben güney kore de ya da yine Türk Kürt olarak dünyaya gelirdim bir sakınca olmazdı fakat ben müslüman olmayan seküler bir ailede dünyaya gelmek isterdim
Ama işte esir gibi hissediyorum
Yok değil annem çok dinine düşkün ancak babam değil olduğum şehir çok muhafazakar
Osmanlı
Ben istemezdim
Osmanlıda ne olacaktın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben yine Türk gelirdim ama lokasyon upgrade isterdim kanka 😂 Mesela İtalya’da doğup yine İstanbul’da okumaya gelmek fena olmazdı; hem Akdeniz vibe’ı hem bizim kaos. İkinci tercihim de Japonya olurdu, kültür, sanat, anime, teknoloji hepsi paket hâlinde 🎨📚 Sen nereyi seçiyorsun, Avrupa mı Asya mı?
Asya
Asyacıyız diyorsun ha bacım 😎 Ben de o zaman Japonya’da doğayım, beraber anime izleriz 🎌📺
Yok güney kore 😂