Sipariş verdim, yakında ben de olurlar. 😃
1) Niçin Uyuruz
2) Beden Kayıt Tutar
3) Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı
- Niçin Uyuruz
Why We Sleep, nörobilimci Matthew Walker tarafından yazılmış, uykunun insan sağlığı üzerindeki etkilerini bilimsel ama anlaşılır bir dille anlatan önemli bir eserdir. Kitapta uykunun hafıza, öğrenme, bağışıklık sistemi, ruh hali ve genel yaşam kalitesi üzerindeki rolü detaylı şekilde ele alınır; ayrıca uykusuzluğun uzun vadede nasıl ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği açıklanır.
Türkçeye Niçin Uyuruz adıyla çevrilmiştir. Türkçe baskısı da oldukça akıcıdır ve bilimsel içeriği sade bir dille sunduğu için geniş bir okur kitlesine hitap eder.
- Beden Kayıt Tutar
The Body Keeps the Score, psikiyatrist Bessel van der Kolk tarafından yazılmış, travmanın insan bedeni ve zihni üzerindeki etkilerini anlatan önemli bir eserdir. Kitap, yaşanan travmaların sadece zihinde değil, bedenin fizyolojisinde de iz bıraktığını; stres, anksiyete ve çeşitli psikolojik sorunların bu deneyimlerle bağlantılı olabileceğini açıklar. Ayrıca iyileşme sürecinde terapi, farkındalık ve beden odaklı yöntemlerin nasıl yardımcı olabileceği sade ve anlaşılır bir dille ele alınır.
Türkçeye Beden Kayıt Tutar adıyla çevrilmiştir ve psikolojiye ilgi duyanlar için oldukça etkileyici, düşündürücü bir okuma sunar.
- Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı
The Subtle Art of Not Giving a F*ck, yazar Mark Manson tarafından kaleme alınmış, klasik kişisel gelişim anlayışını ters yüz eden bir eserdir. Kitap, sürekli pozitif olmaya çalışmak yerine insanın sınırlılıklarını kabul etmesi, gerçekten önemli olan şeylere odaklanması ve gereksiz beklentileri bırakması gerektiğini anlatır. Başarı ve mutluluğun, her şeye önem vermek yerine doğru şeylere değer vermekle mümkün olduğunu sade ve yer yer sert bir üslupla açıklar.
Türkçeye Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı adıyla çevrilmiştir ve akıcı diliyle geniş bir okur kitlesine hitap eder.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer