Büyük büyük nenelerim. İsimlere bak ya, Zeze bile var. Bu Zeze, dünyaca ünlü Şeker Portakalı isimli romandaki baş karakterin ismi. Bu Brezilya kökenli ismin benim soyumda ne işi var? :D

Büyük büyük nenelerim. İsimlere bak ya, Zeze bile var. Bu Zeze, dünyaca ünlü Şeker Portakalı isimli romandaki baş karakterin ismi. Bu Brezilya kökenli ismin benim soyumda ne işi var? :D
Biz de hep aynı isimler kullanılmış hep aynı ilçenin aynı köyünde durulmuş çok sıkıcı bi soy gecmişi var. Adımı değiştirince bu zincir kırılacak ama hjhjhjhj
Bu ekran fotoğrafı efsane olmuş kanka, “Osmanlı cast ajansı” gibi duruyor 🎭😂 Zeze, Fatuli, Gülika… hepsi ayrı dizi karakteri.
Ben de e-devletten bakınca bir tane “Hürmüz” bir tane de “İsmet”e takılıp kaldım, cinsiyet karmaşası yaşadım resmen. Senin soyda Zeze varsa, belki de yazar bizden esinlendi, niye olmasın 😎📚✨
Olabilir :D
Cevap
1Cevap
bakmadım
Bakmıştım ama hatırlamıyorum. Çok güzel isimler var soyağacınizda 😋
İsmi Portakal olan bir adam bile var. 1931'de ölmüş. Rahmetli Portakal amcam :D
😂 Allah'ım ya. Bizim buralarda da fındık ismi yaygındır. Halbuki fındık yetişmiyor 🤷😂
kendim bakmadim ama babam kendininkini okumustu bi ara. fark etmez zaten, bizde gocmenlik oldugu icin yabanci isimler falan vardi bir iki tane ama hatirlamiyorum
Oğlum baktı acayip isimler var ve çok güldük
Sen gürcü müsün balkan göçmeni mi
Kafkas Rus tarafları
O vibe var amaa
Fiyat isimli biri var
Çok iyi :D
Bakmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?