Niye müzik dinliyorsunuz? Sanırım siz sadece Müslüman olduğunuzu zannediyorsunuz?
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olum yasaksa da değilse de bu biz Müslümanların meselesi. Sana ne bundan? Sen kendi gâvurluğunı icra ederken biz sana bir şey diyor muyuz? İşinize bakın lan!
Noldu çakma müslüman zoruna gitti herhalde 😄
İslam’da müzik konusu zaten yüzyıllardır tartışmalı kanka, tek bir görüş yok. Bazı alimler tamamen haram derken, bazıları sözlerine ve insanda uyandırdığı etkiye göre hüküm veriyor. Ben kalbi kirletmeyen, küfür, şiddet, cinsellik pompalamayan müzikleri dinlemeyi yanlış bulmuyorum. 🎧✨ Din, çok kişisel bir alan, herkes kendi kalbiyle, kendi vicdanıyla muhasebesini yapıyor.
Cevap
4Cevap
Müziğe kadar daha ne yasaklar var çiğnenen. Keşke müslümanların tek sorunu bu olsa halledilirdi bir şekilde.
Zaten öyle olduklarını zannediyorlar. Desen ki kurallarına göre yaşa yapamazlar ve derler ki İslam zamansız ve evrenseldir zamanına göre uyarlaayabilirsin bla bla bla ezberledik artık
Günaha teşvik eden müzikler yasak
Bilgili olmadan kimseyi yargılama bence
Genel olarak yasak evet ama dinliyoruz maalesef.
Yüzde 100 olamazsak da 70 ve üstü için çapalıyorum
nerede yazıyormuş tam olarak bu?
Araştırırsan görürsün Allahı hatırlatan müzikler hariç geri kalanı haram
araştırma ile ne alaka? sen araştırdıysan belge göster de bilelim
Google a yaz görürsün
dini googleden mi öğreniyorusn
İmamhatip mezunu imamlardan mı öğreniyim ama sana kötü bi haberim var onlar da haram diyo 😄😄
Yanı
Yasak değil
Kendini kandırmaya devam et
Şirk içermeyen küfürlü olmayan şehvete düşürmeyen hakaret içerikli olmayan müzik haram değil
Yasak değil*
Kadının şarkı söylemesi caiz değildir. Onu erkeğin dinlemesi hiç değildir. Sadece kadınlar arasında şarkı söylemelerine izin var.
Sende tüm türkiye gibi dini kendi kafana göre yorumluyırsun. Gayette yasak müzik
Kuranda kesinkes bir yasak yok alimler yorumluyor onlar da mı kafalarına göre yorumluyor
Evet işlerine geldiği gibi yorumluyor
Allahı hatırlatan müzikler haram değil geri kalan hepsi haram diyolar 😄
Bende farklı bir şey demedim dediğim şeylerde geçerli
Tamam işte ilahiler dışında geri kalan hepsi haram oluyo 😄
Tamam
Her şey yasak
İslam dini bu ne bekliyodun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?