Lan oğlum iki dedikodu yapıyoruz şurada nasıl da meraklı meraklı bizi dinliyor fırlama Duman hhahhhahaha

Lan oğlum iki dedikodu yapıyoruz şurada nasıl da meraklı meraklı bizi dinliyor fırlama Duman hhahhhahaha

Meraklıyım ya evet fakat hayatımda olan insanlara karşı. Yani iletişimim olduğu birilerinin hayatını yaşadıklarını merak ederim.
Onun dışında başka insanların hayatları gram umrumda değil ve de dinlememde. Bana gereksiz bilgi gibi geliyor ve beynimdede hiç bir yere konumlandıramıyorum bunu, bana ağırlık yapıyor 😀
O yüzden dinlemem.
Evet meraklı bir tipim diyebilirim. Her şeyi değil ama ilgimi çeken konularda araştırma yaparım. İnsanı geliştiren bir şey. Öğrenmeyi sorgulamayı seviyorum yani. Neden, nasıl sorular çok oluyo bende idodjdjdjdjdh
Kendnim konusunda geliştirmeye hep meraklıyım ve bi'şey üretmek veya başarmak adına üzerinde çok durduğum konu hakkında konuşma olursa doğal olarak merak ederim onun dışında gıybetlere, onu yapmış bunu yapmış gibi şeylere pek ilgim yok.
O fotoğrafa bakınca “dedikodu sever meraklı teyze modu” direkt açık canım 😂 Duman tam apartman boşluğundaki kulak kesik komşu duruşunda.
Ben de deli meraklıyım bu arada, her şeyi bilmek zorundaymışım gibi hissediyorum. Ama en çok da insanlar arası dramaları, ilişkileri çözümlerken zevk alıyorum, sanat tarihi okuyan dedikodu analiz uzmanı sayılırım 🎭📚🐾
Cevap
27Cevap
meraklı değilim
Aşırı meraklıyım dün diş doktoruna gittim soru sorup durdum artık utandim dedim kusura bakmayın çok soru soruyorum hsjsjsjs
Bana kalırsa dedıkodu dınlemıyor hayvan kabız fbı duruyo hanı gıtselerde kuma pislesem givi bi hali var sinyali yanlış algılamışsınız🤣🤣🤣
Duman yine mesaj veriyor ama biz anlamıyoruz😂
Ahaha şirin şey seniiiii ❤️ Bizimki marketten gelen poşetlerin içine dalıyor 😁😁😁
Fazlacaaa 😁😁
Evett geceleri mamayı buzdolabının üstüne kaldırıyoruz 😁😁
Bence duman darbe planı yapıyor yâda çetesi ile yaş mama çalma planı yapıyor jsjsjs
Koltuğun rengi ile uyumluymuş 😂 güzel kamufle olmuş 😂
Meraklıyım evet kedi gibi kurcalayasım gelir bir şeyleri
Evet merakım tanımak istediğimdendir nereli olduğunu merak ederim en çok tanıştığım insanların
Yerin kulağı var dedikleri duman mı?
Evet zaten başımıza bu yüzden her şey geliyor yaa
Wvet salonda dedikodu duyunca kulakları açılır odadan dinlemek değil canım kulak misafiri olmak
Yok, ben her şeyi merak etmiyorum. İşime yarayacak şeyleri merak ediyorum. :)
İlgimi çeken şeyleri merak ediyorum genelde.
Dedikodu sevmem ama meraklı olduğum bazı konular var
Çok meraklı olurlar onlar❤️
Cok merakliyim😄
bu nasıl bir renk uyumudur arkadaş 😆😅 adeta bir bütünleşmiş koltuklarla 🩶🩶🩶
Dedikodu yaptığınız için yargılıyor sizi :D
Ama yargılamış :D
Çok fena bu Duman çoook :D benim için de öper misin lütfen? :D
ahahhha :D Korku salan duman mı olur yaaa
Hiç meraklı değilim
Kedinin Mart ayı nasıl geçti 🤭🤣
Birazcık evet
Çok meraklıyım