Bende maalesef çok gıcık bir meraklılık mevcut. 😅 Gerçekten her türlü evi, odayı, eşyaları, konuları, insanları vs. kurcalamaya bayılıyorum. Gizemli ve anlaşılması zor insanların derinliklerine inmeyi, geçmişlerini kurcalamayı, mevcut vaziyetini kurcalamayı çok seviyorum. İlaveten bilimsel konuları, okült konuları, gündelik dedikoduları vs. öğrenmeyi kurcalamayı seviyorum. Bu çoğu insana gıcık geliyor. Muhtemelen haklılar. Siz de böyle gerekli gereksiz her bilginin peşinde koşacak kadar meraklı ve bilgiye aç mısınız?
Meraklı Biri Misiniz? Her Türlü Şeyi Kurcalamayı Sever Misiniz?
Meraklı biriyimdir evet eğer bir şeyleri merak edersem ya da bir şey alacak olursam almadan önce baya bir araştırma yaparım bir şey alacaksam her yeri gezer en kalitelisini ama hesaplısını alırım
İnsanların duygu düşüncelerini korkularını kişiliklerini kolay anlıyorum iyi bir empatım ve inan bazıları çok sıkıntılı onların dünyalarına girmek hoş olmuyor
Neden hoş değil? Şey mi acaba iyi bir empatım dediğine göre insanların sıkıntılı dünyalarında hissettikleri duyguları sanki kendin yaşıyormuş gibi mi hissediyorsun?