Bende deniz kabuğu, film CD koleksiyonu ve taş koleksiyonum var
3 ay
kitap ayracı koleksiyonum var
Benimdee varrr
vay kaç tane var
Valla bayağı var kaç tane sayamadım bile
He kitabın ve yayinevinin var
he ben de vardır bi yüz tane özellikle Dr de çok güzel ayraçlar var
ben kitapların haricinde ayrıyetten de alıyorum
Mesela Güvercin gerdanlığı gibi kitapların kapakları da ayraçları da çok güzel oluyor onlar çok hoşuma gidiyor
Dr kaliteli zaten eserleri de ayraçları da
anime tarzı olanlar var konuşma balonları oluyor en çok onları beğeniyorum ben
Onların farklı bir havası var birde tahta ince ayraçlar var onlar da çok hoşuma gidiyor
ben bir de parfüm kokusu için örnek verdikleri o uzun şeritleri de kitap ayracı olarak kullanıyorum 😄
😂😂ben ayraç olarak değilde onları ayrıca topluyordum eskiden
Ama güzel kokuları sonradan geçse de
kitapların arasına katıyorum kitaplar mis gibi kokuyor zaten ayrıyetten yeni kitap kokusuna bayılırım torbacı gibi çekerim içime 😂
Ben bir dosya edinmiştim orada topluyordum hiç kitsba koymayı düşünmedim de kitap koklamaya bayılırım bende 1920 1930. basimli. kitsplar var mesela kokuları o kadar güzel ki çikolata kakao gibi kokuları varı
Sırf kitabı koklamak dokunmak hissetmek bile bana huzur veriyor
evet eski kitapların farklı eksantrik bir kokuları var
Off o kokular o kadar hoş ki benim. kocs kütüphanem var genelde kitapların eski 2000 90 ve öncesi versiyonlarını alırım hep hem Türkçesi daha dolgun ve zengin dili de zihninde geliştiriyor hem de kokusu da hissiyatı da güzel ve o sarı rengi gözü de dinlendiriyor
bazılarının altı çizili oluyor daha önce okuyanlarla bağ kurmuş gibi hissediyorsun çok güzel bir duygu
Gerçekten öyle çok hoş ama kitaba isim. yazilmasi gıcık ediyor bana ait değilmiş gibi hissediyorum kitabı babam. gibi sahipleniyorumoara isteyene para veririm de kitap veremiyorum aşırı cimriyim o konuda😂cam bardak gibi kırılacak sanki
ben de başkalarına kitap vermeyi sevmiyorum başkası dokundu mu sanki artık benim değilmiş gibi geliyor ama ikinci el kitaplarda isim yazı alt çizme bazen aralarından çiçek fiş fatura falan da çıkıyor benim hoşuma gidiyor eski sahibini hatırlatan şeyler vefakar kitap diye düşünüyorum 😄
Evet o yönüyle güzle yazı olmadığı müddetçe 😆 Geçen bir kitap aldım. ada. icine hat yazısı koymuş yanina kargoya küçük bir tarih kitabı koymuş eğlenceli hikayeler içeriyor ve birkaç farklı şey daha hoşuma gitti gerçekten
sayfa kenarlarına haraketli resim yapanı bile görmüştüm 😂
Bak bu ilginç hiç görmedim böylesini 😆
Kinder yumurta oyuncakları.
Çok güzel di onlar hee
Ben de taş koleksiyonu yapanları çok havalı buluyorum, doğanın Pokémon kartları resmen 😂🎨 En çok kitap koleksiyonu var bende, bir de bilet koleksiyonu yapıyorum; sinema, tiyatro, festival biletleri. Her biri ayrı anı dur be… 🎬🎟️
Senin o deniz kabukları kesin çok estetik duruyordur, dekor da olur onlar 🌊✨
Cevap
2Cevap
Koleksiyonum hiç olmadı
Kalemlerim ve kitaplarım.
İbrahim Sigortalı bir işe gir kardeşim
😂😂
Kitap koleksiyonu
mentos kutusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar