Kültür & Sanat Neyin koleksiyonunu yapmak isterdiniz? postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Koleksiyon yapma imkanınız olsa, neyin koleksiyonunu yapardınız?#postmodernpokemon Neyin koleksiyonunu yapmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ünlü tabloların ya da nadide sanat eserlerinin koleksiyonunu yapmak isterdim. Sadece bana ait bir sanatsal şölen harika olurdu. 1 1 Yorumla AyIşığındaYalnızlık +1 yıl Yorumu görünce aklıma Velvet Buzzsaw filmi geldi. Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Pul be para koleksiyonum var, babamdan bana kaldı, ben geliştirip büyüttüm, çocuklarım devam ettirecek. Her nesil kıymeti daha da artacak. 😎 2 0 Yorumla
Manyetik35 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yaşı koleksiyonu yapmak isterdim 1 1 Yorumla Manyetik35 +1 yıl Taso olacaktı Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kanatlı böcekler, porselen bebekler, silah 1 0 Yorumla
Ayserabiahhhla Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ilk baskı kitapların koleksiyonunu yapmak isterdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ünlü tabloların ya da nadide sanat eserlerinin koleksiyonunu yapmak isterdim.
Sadece bana ait bir sanatsal şölen harika olurdu.
Yorumu görünce aklıma Velvet Buzzsaw filmi geldi.
Pul be para koleksiyonum var, babamdan bana kaldı, ben geliştirip büyüttüm, çocuklarım devam ettirecek. Her nesil kıymeti daha da artacak. 😎
Pul koleksiyonum var
Baba dan yadigar
kelebek
kuş
<3 <3 <3
Yaşı koleksiyonu yapmak isterdim
Taso olacaktı
Sırtıma saplanan bıçakların :(
Klasik arabaların djdj
Kanatlı böcekler, porselen bebekler, silah
Eski kitap
Ilk baskı kitapların koleksiyonunu yapmak isterdim