Kitap okuyan ama konuşacak konu bulamayan var mı, KS sohbet becerimi mi düşürdü?

Kitap okuyan bir insanım ama bir arkadaşımla buluştuğumda eskisi kadar konuşacak şey bulamıyorum gibi hissediyorum. Eğer karşımdaki kişi konuşkan değilse o sohbet ilerlemiyor yani, bir yerde tıkanıyor. Burada aklımızdan geçenleri yazdığımız için olabilir mi diye düşünmeye başladım. Kafamı boşalttığım için biriyle buluşunca anlatacak bir şey kalmıyor olabilir mi? Benim gibi etkilendiğini düşünen var mı?

Güncellemeler
2 ay
Yapay zeka da başlıkları saçma sapan değiştiriyor bu arada 😂
Güncellemeler
2 ay
Yüz yüze gelince ben tam bir şey söylemek üzereyken ikinci üçüncü kelimemde karşındakinin sözümü kesip kendisi bir şey söylemesi bütün sohbet isteğimi kaçırıyor bu arada. Bir 5 dk ver diyesim geliyor. Hem yüzüme boş boş bakıyor, sohbet açmıyor. Hem de ben bir şey diyecekken sohbet konusu açası geliyor. Tamam dostum sen daha iyi bilirsin diyesim geliyor ve sohbeti çok fazla sürdürme isteğim de kalmıyor zaten 😂 açtığı konu da çok sürdürülebilir olmuyor genelde..
Kitap okuyan ama konuşacak konu bulamayan var mı, KS sohbet becerimi mi düşürdü?