Bir erkek açık resim istediği kızla ciddi düşünür mü ya da bunu isteyen bir erkek seviyor mudur? Ciddi ilişkilerde çok oluyor bu durum.
2 ay
Bir erkek açık resim istediği kızla ciddi düşünür mü ya da bunu isteyen bir erkek seviyor mudur? Ciddi ilişkilerde çok oluyor bu durum.
Elbette düşünür ama açık resim istedi ciddi değildir ya da açık resim istemedi ciddidir gibi çıkarımlar yapmak sağlıklı değil.
Sabırlı biri sevmediği halde hiç bişi istemeden bekleyip seni sevdiğine inandırıp sonra elde edebilir.
Sabırsız biri ise sevdiği halde dayanamayıp istediği için ona inanmayabilirsin.
Hayır tabi ki bir erkek size cinsel yönden yaklaşıyorsa tek amacı vardır ayrıca karakteride çöptür, sizi tanımaya çalışıyorsa düzgün ve ciddi düşünen biridir yavaş ilerler öyle saçma sapan fotoğraflar da istemez
Ciddi düşünen erkek sınırlarına saygı duyar kuzum. 🧠✨ Açık fotoğrafı “hak” gibi isteyen, “gönder de rahatlayayım” kafasındaysa orada sevgi değil, ego ve dürtü var.
Seven insan isteyebilir ama “hayır” dediğinde trip atmıyorsa, baskı yapmıyorsa, tehdit etmiyorsa daha sağlıklıdır. Kalbin kadar telefonun da güvende olsun, unutma. 📵💕
Cevap
30Cevap
Seven erkek böyle saçma sapan şeyler istemez
Hayır tabikide. Sadece cinsel ihtiyacını karşılamak için istiyor. Bu sevgi değil. Sen attıkça o memnun olacak, atmayınca güle güle diyecek.
Niye düşünmesin, belki takıntısı vardır kriterleri vardır, kömür karası vulva vajina sevmiyordur? asimetrik göğüs, sarkık göğüs, sevmiyordur özel yerlerde et beni, doğum lekesi tarzı bir şeyler var mı diye takıyordur belki de
Ondan bundan tiksinen erkek lubunyadir zatwn aq
@zeynoliiii8sssjj Aynen knk aynennn o kadar mehir altın versin ama evleneceği kız istediği özelliklerde olmasın
Mehir altin istemeyen kizla evlensin o zaman * mi satin alion ya
@zeynoliiii8sssjj Evet kızlar ne satıyo peki
Aboo sizin kafada bi erkekle tanismam umarim hayatimda senin kafa yapin gercekten de mehir ve altin isteyen kizlara layikmis gelecekteki karina uzuldum
@zeynoliiii8sssjj Ohhh kına kına da başına gelsin :D
Tobe ya
Hayir niyeti cinselliktir sakın gönderme İnternete koyacam diye tehditle cinsellige zorlayan kişiliksizlik var burada
Bu aslında ikinizin arasındaki fanteziye bağlı ortak isteğe bağlı isteyebilir gayet normal seven sevdiğini arzular sende isteyebilirsin ama asıl sorun şu sen istemediğin halde seni cinsellikte ısrarla birşeye zoruluyorsa sevmiyordur seven insan senin sınırlarını aşmaz senin istemediğin birşeyden zevk almaz
Cok ciddi dusunuyordur, seni tam anlamiyla tanimak istiyordur :)
O kadar çok sormadım ki en son bana söylediği şu oldu " Beni yanlış anlama lütfen, bu zamana kadar bırak dokunmayk 1 fotoğraf istemedin, gay olduğunu düşünüyorum?" Dendi bu kardeşine
Senden istemeyecek de kimden isteyecek mahmuttan mı isteyecek.
Düşünür tabi evlilik teklifi edecek sana, önce arkadan ver
Seven erkek sevgilisini arzular bu tek bir kisiye olur
25 yaş altı erkekler istiyor genelde heyecanlı oluyorlar
Burada sorulmasi gereken 2 soru var kac aydir sevgilisiniz yeni sevgiliyseniz ve acik resim istiyorsa ciddi dusunmez ama baya uzun zamandir konuşuyorsaniz olabilir
1 yıl
Hem burada onun acik resim istemesi ve ciddi dusunup dusunme degil o kisi ciddi dusunsede dusunmesede onemli olan sensin sen ona acik resim atmak iatiyormusun istemiyormusun
2 gün sonra gelicen yok engelledi şöyle oldu yazıcaksın çocukta alıcak fotorafı parayla atıcak bu kadar basit
Şaka mısın yok gerçekten kafanız mı çalışmıyor
Düşünmez nezaman istedi
Ben istiyorum ve ne kadar cüddi düşünmeliyim ki?
Bizde istiyoruz açık resim
Tabii ki kullanmak için istiyor demek ki müsaitsin
Düşünebilir merak ediyordur
Hayir tabi ki de
Hayır istemez ve sakın kimseye gönderme
Sence aklın ve mantığın el veriyormu
Düşünmez
Ciddi düşünmüyor
Hayır hayır hayır
Düşünür niye düşünmesin
Hayır
tabiki ciddidir kesinlikle ciddidir