Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Birincisi cinsellik normal birşey, iki tarafta nudeleri farklı amaçlar için kullanmayacaksa ki, herkes erkeği ezmiş ama burda kötü niyetli kadınlarda mevcut olabilir bunuda hesaba katarak konuşun.
Bazı yorumlarda türk erkeği ise atılmaz kötüye kullanır denmiş; yabancı olursa atıcaksınız yani ben bunu anlıyorum gerçekten çok namusluymuşsunuz!🤣
Karşı cinsten bir kişi seçerken lütfen düzgün bir seçim yapın o zaman veya nude atmaktansa direk seks yapabilir ve özlem giderebilirsiniz eğer isteğiniz dahilinde bir olaysa veya istemiyosanız aklınız beyniniz var hiçbirşey yapmazsınız ama karşı tarafıda suçlamayınız veya damgalamayınız abaza diye.
Ek olarak nude atan veya alan biri değilim fakat yorumlar inanılmaz sığ özellikle kadınlarda, zaten çoğunuz ilişkilerinizi bu tarz saçma sapan konularla sıkarak bitiriyorsunuz ve suçu karşı tarafa atıp çıkıyorsunuz. Lütfen bunları düşünün...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz hassas bir konu. Kadınların erkeklerden beklentisi bu anlamda istemesin oluyor. Ama erkek bu konuda garip bir varlık. Dikkat edilmesi gereken şey bunun abartılmaması ve ilişkinin süresi önemli. 3 ile 6 aylık bir ilişki bence artık ciddi bir ilişkidir. Burda isteniyorsa ciddi değildir diyemeyiz. Zira ilişkide süre konusuda göreceli.
Bence en mantıklı şey iç güdülerinize güvenmeniz ve tecrübenizi konuşturmanız en doğrusu.70 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Eski karım bana birlikte olalım demişti evlenmeden önce, çok arzu etmeme rağmen kabul etmemiştim. Ölüm var ayrılık var olurda bana birşey olur yahut bir şekilde ayrı düşeriz, gittiğin yerde başının öne eğilmesini istemem demiştim. Gerçekten sevenin hali başka olur...
20 Yorumla
+1 yılYanlış anlaşılma ihtimali, kötü görülmesi çok yüksek bir durumdur. Ben aslında bir sakınca görmüyorum. Olumsuz yönde etkileri oloabilse de arkadaşınızın görüşündeki gibi aslında doğal bir istek bu. İkilinin kendi arasındaki görüşe göre değişir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
+1 yıl"ciddiyiz biz o yüzden ondan malımı sakınmak istemiyorum" bu çok saçma, aptalca ve aşağılayıcı bi cümle. Ciddi düşünen biri ne için ciddi düşünüyo? Cinsellik için ciddi düşünüyo. Niye ciddi düşünüyo, niye evlilik düşünüyo? Cinselliği meşrulaştırmak için evlilik düşünüyo. Böylece de o saf arkadaşını kandırmış oluyooo. Tebrikler
Beni ben olduğum için seven, bana ben olduğum için aşık olan birine inanırım ama öyle biri de olmadığı ve olamayacağı için artı erkeklerle anca arkadaş olurum, arkadaşlıktan ileriye gitmeyi çoktan bıraktım30 Yorumla
+1 yılİnternette ifşa nudelerin hepsine yakını güvenen insanların birbirlerine nude atması sayesinde var. Kadın ya da erkek bence asla nude çekmemeli atmamalı teknolojik aletlerde böyle şeyler tehlikeli isterlerse buluşup seks yapsınlar ama böyle şeylere gerek yok diye düşünüyorum ayrıca nude isteyen erkek ciddi değildir genelde hatta eğer atmayı reddeden kız varsa biraz daha dener ilgi alaka keser konuşmayı bitirelim der bir süre sonra hata yaptım bir daha istemem diye geri dönüp önünde sonunda yine ister bu döngü ilişki tamamen bitene kadar böyle devam eder.
20 YorumlaSeks yapmakla hemen hemen benzer şeyler. İkisi istiyorsa atabilirler vu ilişkinin ciddiyetini bozmaz. Lakin sevgilisi kötü biri de çıkabilir ama bu nudeları attı diye arkadaşın suçlu sayılmaz. Sevgilisinin suçu olur.
50 Yorumla
+1 yılErkek olsam kız arkadaşımdan nude denen şeyden istesem ciddi düşünmüyorum anlamına gelirdi. Çünkü seviyesiz ve küçük düşürücü bir durum. Nude gönderen kızın da başına her bok gelir, hakkediyordur da. Kimsede şeref namus kalmamış. İsteyen ayrı terbiyesiz gönderen ayrı kuduruk. Salaklar birbirini bulmuş.
71 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor bir soru, kesin olarak bilmek imkansız gibi bir şey. İnsan elbette sevdiğine sarılmak, onu öpmek ister fakat bu zamanla ve dozunda olmalı diye düşünüyorum.
Nude istemesinin nedeni mast yapmaktır, çok istiyorsa gitsin internetten baksın. Kaldı ki ayrılmayacaklarının bir garantisi de yok, sonra bunu kullanarak tehdit ve şantaj edebilir.
Evet tehdit edecek erkek her türlü eder seni öldürürüm vs diye ama bu yüz kızartıcı bir durum.
Şahsen ben cinsellik konuşan erkeğin sevgisine inanmıyorum artık, zamanında inandım ama yalan yok. 😏30 Yorumla
+1 yılSevgili çok değerli kızlar sevgilinize ne kadar güvenirseniz güvenin ne kadar severseniz sevin lütfen özel fotoğraflarınızı paylaşmayın!!! Bakın sonu pişmanlık çok net söylüyorum. Hele ki bu konu ileride sorun olur ve aileniz bu konuda size destek olabilecek bir aile değil ise kesinlikle uzak durun. Ayrıca size şunu da çok net söyleyebilirim sizi seven erkek sizden böyle bir şey istemez.
60 YorumlaNiyeti ciddi değildir. Ciddi olan erkek nude fotoğraf istemez sabırla karşısındaki kişiyi bekler. Nude isteyen erkeklerden uzak durmak gerekir. Her erkeğe de şans verilmez biraz oturup düşünün şans vermeyi hak ediyor mu? Karşı taraf enine boyuna bir tartın kızlar her erkekten sevgili, eş olmaz!!!
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. Ciddidir, ciddi ciddi Nude istiyordur :)))
Ya kusura bakma ama nasıl insanlarsınız siz? "ondan malımı sakınmak istemiyorum" ne demek?
Mal mı senin arkadaşın? Kendisini mal olarak mı görüyor? MAL ne demek yahu? Kendi vücudunu MAL olarak görmek nasıl bir ruh halidir?31 YorumlaBence çok saçma
Nude istenemez.
Evlimisin?
Hayır
Ne diye gönderiyorsun
Yarın ayrılırsan ifşa ederse ne yapacaksın?
Böyle şeylere hiç girmeyin gerek yok
Ayrıca ciddi olan birisi zaten böyle şeyler istemez
Hiç kusurabakmasın kimse30 Yorumla-Çıplak resmini atar mısın?
- bu ne terbiyesizlik..
-nude atar mısın?
- elbette...
Toplum ahlakını parçalamak hiç bu kadar kolay olmamıştı..91 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Bir kız nişanlısına veya kocasına elbette nude atabilir fakat henüz nişanlanmadığı veya evlenmediği birisine nude atması bana saçma geliyor. Nişanlanmadığı veya evlenmediği birisine nude atan kızlar bana boş, sıradan ve basit geliyor. Bir kız sadece bana nude attiysa sorun yok, fakat benden başka erkeklere de nude attıysa onunla evlenmem.
20 Yorumla29 yaşindayim boyle birseyi kimseden istemedim bir erkek olarak cevap vereyim eger boyle biseyi arkadasindan yapmasini istiyorsa o erkekten uzak dursun oyle bi erkek asla ciddi olamaz kizin tavri da sasirtti ciddiyiz ne olacak sanki boyle ciddilik olmaz her anin bi degeri kiymeti ve ozeli vardir o erkek %100 akli seyiyle hareket eden omrunde bisey gormemis gosterilmemis kisaca abaza diye nitelendirdigimiz bir erkek tipi 19 yasindasiniz kendinize yazik etmeyin.
20 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂Arkadaşının niyetini bilemeyiz ama bence isteyen erkek ciddi değildir. Tekçe şuna eminim fotoğrafını isterken ciddi. 😂😂Fotoğrafla ihtiyaç gideriyordur. En yakın zamanda gerçeğini de yaşamak ister. Saf mı desem kıza? Salakk mı desem? Bilemedim. Böyle kızlar olduğu sürece erkekler istemekte ve herkesi gönderir sanmakta haklı diye düşünüyorum. Zaten aklı olan öyle fotoğraf kimseye atmaz.
10 Yorumla
+1 yılNude isteyen erkek şerefsizin önde gidenidir kızda atarsa tencere kapak olur 2 gün sonra farklı dallara savrulurlar bunun için internetten yapmanıza gerek yok sokakta geçerken birden vucudunuzu tanımadıgınız insanlara sergileyebilirsiniz çünkü aynı şey tamamen bu kişiler sizin hiç bir şeyiniz degilki günümüz koşullarında benim 6 yıllık ilişkisi olan arkadaşım bile ayrıldı kalkıp nude atıyorsunuz emin olun elden ele yayıyordur bu hayattaki en çirkin mide bulandırıcı eylemlerden birtanesi insanın mayasında namus şeref haya yoksa ne desen boş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam🎈
Nude isteyen erkeğin açıkçası ciddi olduğunu pek sanmıyorum. Sadece gönül eğlendirmek için ve kendini tatmin etmek için bunları yapıyorlar.
Gerçek sevgi nudesizde oluyor bu yüzden o kişiden hayır gelmez.
Kaç yaşında insanlarız bunu iyice düşünmek gerekiyor haberlerde görüyoruz o kadar şantaj tehdit vs.
Karşındaki insanın zihniyetini bilemezsin herkesi kendi gibi sanan birisi çok üzülür.10 Yorumla Yani olabilir insanların seçimleri, tavırlarını kestirmek mümkün olmuyor genellikle.
Şahsen nude istemem atmasını da onaylamam.
Benim yetiştirilme tarzımdan ötürü olsa gerek yanlış demiyorum ya da ayıplama yapmıyorum sadece insanların karakterleri farklı sonuçta...10 Yorumla
+1 yılMalını? Kg kaç₺ aralarında çürük var mı?
Güzelim nude istemeyi bile içine ettiler ya at at at arkalı önlü at 😔 şöyle at böyle at herkes abqza beyliğinden sanırım.
10 Yorumla
+1 yılYani bunu isteyen erkek karaktersiz ve zerre sevmiyor o kesinde kızlar neden atar ben de bunu anlamıyorum😏
95 Yorumla- +1 yıl
Bende kültür ve algı meselesi diyorum
- +1 yıl
+1 yıl'Malı saklamak' derken? Ne kadar kaba ve itici bir söz bu. Nude isteyen erkek ciddi falan olmaz, ciddi olan erkek nude istemez. Erkek sohbetlerinde arada fotoğraflarının dolaşacağına emin olabilir arkadaşın. Kimseye de nude falan atmayın sonra üzülmek istemiyorsanız.
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani sevgilime direk çıplak göstermem ama demin sevgilim de istedi yüz üstü yatıyordum telefonu hafif kaldırıp kalçkukusu çektim ve attım bunlar sevgiliyi bağlıyor mââlesef ki (dar kiyafetle ) ve hayran olduğunu direk dile getirdi ve bağlanıyor ciddi düşünüyor seninle
33 Yorumla- +1 yıl
Büyük konuşmak istemem ama ben cinselliği ön planda yaşayan hiçbir çiftin uzun süreli birlikte olduğunu görmedim
Cevap sahibi+1 yılCinsellik ön planda değil olamaz da sadece birbirimizi tatmin ediyoruz o da yazışma ya da konuşma ile oluyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin nude isteyince ciddi olmadığını sevmediğini düşünen insan net iyi bir ilişki yaşamamıştır. Cinsellik gayet normal bir ilişkide, beraber olmak istemiyorsan seksting yapılabilir gayet ki bu da erkeği gönül eğlendiriyor yapmaz.
64 Yorumla- +1 yıl
iyi bir ilişki nasılmış anlatsana? nude istemez seven erkek çünkü kızı kaybetmekten korkar ki nude isteyecek cesareti buluyorsa ciddiyiz biz falan diye kandırır kızı kendi erkek kankalarımdan duydum koleksiyon yapıyorlar ve birbirlerine gösteriyorlar inanmayın
Cevap sahibi+1 yılŞahsen nude da attım seviştim de nişanlıyım şu an. Hayatınızdaki adama güvenmiyorsanız hiç hayatınızda bulundurmayın
Cevap sahibi+1 yılAyrıca toksik eksi sevgilinden bahsetmişsin soruda, senin düzgün adam seçememen de kimsenin sorunu değil
Cevap sahibi+1 yılGereksiz hakaret içeren yorumlarınızı kaldırdım. Terbiye sınırları içinde olan her tartışmaya açığım
+1 yılahaha koptum ya malımı sakınmak istemiyorum nedir ya. 😄Aferin mal beyanına devam etsinler karşılıklı hey allahım ya 😄 Keyifli günler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes seven nude istemez. İstiyorsa sevmiyordur, onları kullanır falan diyor. Nude atacağına birlikte olsun diyenler var. Ama seks yapmakla nude atma arasında fark yok. Nude en azından yüzün gözükmeden atabilirsin ama seks'te videoya çekerse yüzünün görünmeme imkanı yok. Ciddi olan nude istemez diyemeyiz isteyebilir sadece ciddi olan erkek o resimlerle tehdit etmez.
20 YorumlaMerhaba öncelikle arkadaşın beliki saf biri bir erkek nude istiyorsa heger onun amacı belli zaten ne oldugu bunu tüm kadınlar çok iyi biliyor bebek degiliz anlıyoruz hele daha yeni bir ilişkiye başlayıpta boyle birsey istiyorsa amacı sevgi aşk degil sadece se**
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamayin lütfen sizi her halinizle sevmeyen adam niye sevsin nude isteyen kisi sizi kullanmak ister sizi seven insan sizi nude atmasanizda sever bakin bir erkek olarak soyluyorum cok kız tehdit ediliyor bu konularda dikkatli olun ben uyarayim yinede siz bilirsiniz
20 Yorumla malımı sakınmak istemiyorum mu dedi? keşke çocuk da bilse böyle dediğini :D kırk nazla nude atan kızdaki düşünce yapısına bakın :D atarken de nasıl queendir kim bilir. bk hmn sl tamam mı bile demiştir :D
20 YorumlaKeşke ondan malını saklamazken kendi mallığını bu kadar göz önüne sermeseydi 😂😂😂😂
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Arkadaşının atası varmış , atmış.. ciddiyiz durumu da işin bahanesi.
Nude isteyen erkek , abaza erkektir. Nokta.50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ciddi olduğum kişi kaybetme korkumun olduğu kişidir ve böyle şeyler için riski sevmem ben asla istemem. Bir şeyler olacaksa beraberken olur zaten ama olmasa da olur.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVücut, mahremiyet ve kişi bir pazara açık bir mal/ürün değildir. Arkadaşın öncelikle bunu anlamamış. Nude isteyen adam ciddi değildir. Arkadaşın hayal dünyasında yaşıyor.
30 Yorumla
+1 yılkiz arkadaşım penisimi görmek istemişti attım bu konular cok materyalist geliyor yani karakterim dururken vucudum icin mi falan diyoruz ama sonucta ciftler de biraz birbirlerinin nefsini beslemeli bence garip bir durum yok
10 Yorumla
+1 yılNiyeti ciddi demek buradan bu anlaşılıyor. Ne hayırlı kısmetler var etrafta şuna bak gözlerim yaşarıyor. Helal süt emmiş değil nude isteyecek ciddi kısmetler nasip et diye dua edin ajsjdkfkfkglhlhşjşjl
10 YorumlaKendini mal olarak görmesi de ne bileyim...
Şeyma Subaşı geldi aklıma. O da kendisi için böyle bir şey söylemişti. Nude isteyen erkek istediğini alana kadar ciddidir. Aldıktan sonra tozlu raflarda bulursun kendini.10 Yorumla
+1 yılDeğildir. Yani kaç yıllık sevgilisi de olsa ben yanlış buluyorum. Ya sonrası kızın şantaja uğramayacağı kesin mi? Orası da muamma...
40 Yorumla
+1 yılÇok itici bir durum bence sonra ayrılınca tehdit ediyorlar görüyoruz. Mağdur olmamak için atmamak gerekli bence. Ve kesinlikle ciddi düşünmüyordur.
40 Yorumla
+1 yılTabi iticidir kendi anası babası yok sanki ondan bundan çıplak foto istiyor sapık mıdır nedir belli değil nude.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşın kendisini mal olarak görüyor o zaman başı belaya girerse ve sana dert yanarsa sakın karışma
30 Yorumla
+1 yılNude istenmemeli, güven duygusu varsa arada kadın zaten kendi isteğiyle bir talebe ihtiyaç duymadan atar, istemek bana göre değil hiç istemişliğim yoktur kendimi alçaltamam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılbana göre ne kadar ciddi olunursa olunsun yapılmaması gerekendir oldu ki kavga etti ayrıldı tehdit edebilir kızı. Salakça buluyorum böyle hareketleri açıkçası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılUzak durun böyle erkeklerden, sadece kullanıyorlar kızları.!
40 Yorumla
+1 yılMalını saklamamaya çalışırken Malliğini sergilemiş kızcağız...
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude isteyen erkek bence ciddi değil. Sadece ihtiyaçlarini karşılar ve olay biter. Bunda aşk goremiyorum. Benim 1 yıllık ilişkim var ne nude istedi ne birşey. Sevdiğine inanıyorum. Tabi herkes bir değil o da ayrı mesele.
20 Yorumla
+1 yılYarın bir gün olumsuz bir durum karşısında erkek arkadaşı, onu o nudeleri ile tehdit ettiğinde, malı görür 😉
20 Yorumla2 tarafta cinsellik istiyor ve milletin diline düşmemek için ciddiyiz bahanesi sunuyor.
aldırış etmeyin.20 YorumlaCiddi değildir
Arkadaşın iyi b. k yemiş atarak, aferin
Sonra ağlar tehdit ediliyorum, fotoğrafım orda burda diye20 Yorumla
+1 yılBir tane arkadaşım vardı böyle yapmıştı sonra sevgilisi ayrıldı
40 Yorumla
+1 yılGerçeğini görmek varken, nude istemek, saçma bence.
30 Yorumla
+1 yılNude isteyen erkek ciddidir ama nude istediğinden 😂
30 Yorumla
+1 yılbence o ciddiyeti çok yanlış biliyormuş üzüldüm bu seviyesine
30 Yorumla
+1 yılHayır asla diyen herkesin en az 1 kere attığını çok iyi bilirim ama kanıtlayamam.
30 Yorumla
+1 yılBen ne olursa olsun atmamak tarafındayim. Biri görür, internet ortamı, teknoloji ortamı...
40 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişir ama güvenmiyorsan atma çünkü bazilari sapık oluyor onu koleksiyon. gibi sergiliyor
10 Yorumla
+1 yılkadınların kendini de mal olarak görmesi çok ilginç gerçekten bunu bir erkek söylese kıyamet kopardı 😏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Ciddiyet burada göreceli bir durum,
Ciddi olsun ya da olmasın herkes bunu isteyebilir. Birde ciddiyet deki beklenti nedir onu bilmek gerekir.10 Yorumla
+1 yılYarin ayrilinca duse ortaliga vay nude attim tehdit ediyor vay anama gondermis vay birakmiyo vs vs demeye...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven erkek için sevdiği herşeyden değerlidir. Nude istemez çünkü sevdiğinin varlığı çıplak beden fotoğraflarından daha değerlidir.
44 Yorumla- +1 yıl
Abi boşuna psikolog olmuşsun
Pardon psikolog olmadığın belli oldu - +1 yıl
@Lütfettinizefenim Psikolog değilim.
Sizin ailenizde bir bayandan erkek arkadaşı nude istese at kızım adam ciddi dermisiniz? - +1 yıl
Abi bu cinsellik olaylarında
Aşk ve cinsel duygualrun be kadar bağları olsada farklı duygualrdir
Sen aşık olduğun kadına cinsel duygu hissetmezmisin
Gelenek meselesi - +1 yıl
@Lütfettinizefenim Cinsel duygu hissi saygı ve koruma çizgisini aşmamak demektir. Düşünelim şunu; ben sevdiğim kadından nude istedim ve o da attı. O anda ailemden biri denk geldi, şans buya. O sevdiğim kadın ailem için hiç bir zaman değerini bulamaz çünkü o oğullarını kandıran, kendini yamayan kadın olur.
Tersinden bakarsak, ailemden birinden nude isteyen erkek, evlense bile benim gözümde önüne gelen kadından nude isteyecek kadar sapık ve kontrolsüz biri olur.
Bu her iki etikette ailelere girecek olan kişinin ailede "aman dikkat" denilecek görünmez levhayla görülecek kişisi olur. Bu sebeple bu hatalara karşıyım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır değildir daha geçen sene arkadaşım bana sevgilsinin nudesini gösterdi inanmayın vallaha pis işler bunlar 🤣
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi diyenlerin tamamini essekler züksün, pis erifler.
Bunu isteyen Erkeklerin kani bozuk bozuk.40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılVücudunu teşhir etmenin pazarlamanın adı nude oldu 🙂
Biraz kendinize Saygınız olsun20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzgünüm kardesim burada pırıl pırıl kafayla polyanacilik oynamiycam. O nude bircok kisinin eline gecicek. Ve erkek daha kaç kisiye atmistir diye düşünecek Ozellikle çok taze bir ilişkiye.
20 Yorumla- Devamını Gör (157)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat