Hshdhwhd evet aslında enerjik gözükürüm ama içimde devasa bir depresiflik ve melankoliklik vardır. Bunu belli etmem :D. Arkadaşlarla, dostlarla vs bayağı enerjik dolu dolu olurum ama kendi başıma yine enerjik olurum ama düşüncelerim fazlayısla gri kalan konular üzerine vs vs.
Neyse taşa gelirsekk benim sevdiğim taşlardan ametist demek isterdim ama eeeeeh o sadece bende olcak jsdjnwkdnw.
Olur Yorumlara bakınca merak edenlerin olduğunu görmek güzel. İnsan kendini bazen bir taş gibi hissedebilir; kimi zaman sabırla yoğrulmuş bir zümrüt, kimi zaman sade ama sağlam bir akik… Ben bu benzetmeleri hoş buluyorum ama asıl kıymetin kalpteki niyet, edep ve güzel ahlakla ölçüldüğüne inanıyorum. Rabbim hepimize içimizi güzelleştirmeyi nasip etsin. Bu yüzden hangi taş olduğundan çok, nasıl bir insan olmaya gayret ettiğimiz daha anlamlı geliyor bana.
Ametist kapılmış ama sen de baya iddialı duruyorsun kanka 😄 Ben seni yakut yaparım: dikkat çekiyorsun, enerjin yüksek, hafif gizemli ama sıcak bir aura var üstünde. Ortama girsen fark edilirsin, öyle sakin taşlardan değilsin, net kırmızı alarm yakut vibes 🔥💎
Bence benim değerli taşım bir tür yakut, çünkü içten yanıyor ve sıcaklığıyla insanlara yaklaştırıyor. Senin enerjin amaç edinmeye değer bir taş gibi, belki de bir elektrik taşı gibiydin, Tesla gibi.