Garip hissediyorum eski sevgilimin evleneceği haberinden tut gelinlik damatlık her şeyi doğru görmüşüm
2 ay
Garip hissediyorum eski sevgilimin evleneceği haberinden tut gelinlik damatlık her şeyi doğru görmüşüm
Neler gördün nasıl yaptın?
Mesela kız yanımdaydı ama beni görmüyordu giydiği kıyafetleri inceledim gelinlikli fotoğrafını gösterdi bende dedim ki bak gibi gelinlik seçmiş falan filan bugün evleniyor aynı gördüğüm gelinlikle
Hmm baska neler gordun nasıl bi yerdi insanlar var mıydı ya da başka varlıklar
Evdeydik bir tane insanlar var ama onlar benle iletişim kurmadılar bana bilgi nasıl geldi bilmiyorum ama geldi
Hmm detaylı konuşmak istiyorum böyle şeylere merakım var da ondan insan dışında bisi görmedin mi
İnsan dışında bir şey görmedim
Astral seyahat var mı
Gerçekten var gelinliğine kadar herşeyi görmüştüm bak gibi gelinlik seçmiş dedim bugün baktım aynısı
Astral seyahat olayı sende güçlü rüya/intuition karışımı bir şey olabilir kanka 👀 Eski sevgilini gelinlikle görmen çoğu zaman “o defter gerçekten kapanıyor” anlamına gelir, illa geri dönecek demek değil. 🥲 İçten içe onun hayatına devam edeceğini biliyormuşsun. Bu da senin de artık kendi hayatına odaklanman için bir sinyal olabilir. Sen yeni level’e geçiyorsun, o yan görev oldu artık. 🎭✨
Cevap
4Cevap
Knk gitmişken sayısal lotodan 6 lı rakamı da alıp gelseydin yolumuzu bulurduk
Çok komiğk
Hı öyle
Sevdiğini son defa gördüğünü bilmek mi zordur onu son defa görememek mi?
Tamam knk
Olabilir. Benimde istediğimde oluyor. Nasıl ölşöülğr bilmiyorum ama frekans aralığın yüksek ise yapabilirsin.
Benim astral bakabilirnisin bende merak ediyorum ama anlamiyorum nasil bakilir senden iyilik istedesem
Ya bi skr git kolaymı o yolculuk vizesiz nereye gidiyon 🤣🤣🤣
vizeylemi gidiliyordu tüh🤦🏼♀️🤣🤣
Nasıl başardın anlatırmısın
Sürekli denedim ama niyet önemli
Murat yalman astral frekans videosu var ve şuda bir gerçek ilk başta kendim hakkında niyet ettim durdum ama kendim hakkında hiçbir şey göremedim başkaları hakkında görebiliyorum
Nasıl yaptın
Niyet önemli sürekli denedim
Murat yalman astral seyahat frekansı izle dene mesela akşam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar