Yalnız kaldığında mı, sevdiklerinle olduğunda mı? Öfkelendiğinde mi, sevindiğinde mi?
Resimden soru damıtmışımdır..

Ruhumu nasıl tutsam da seninkine değmese
Yalnız kaldığında mı, sevdiklerinle olduğunda mı? Öfkelendiğinde mi, sevindiğinde mi?
Resimden soru damıtmışımdır..

Ruhumu nasıl tutsam da seninkine değmese
Çoğunlukla neşin biriyimdir. Şu sıralar beyninden geçen fikirleri not almak ve onalrla ilgili üç beş adım sonrasına bakmakla geçiyor zamanım. Üreteceğim çok şey var ve bunları yapacak sınırlı sürem var. Çocuk uyuyunca gece çökünce işlere ara verince gibi zamanlarda bir şeyler üretmek biraz baskı altında hissettiriyor ama birazda Bayram telaşı gibi. Çünkü yaptığım her hazırlık bir sureki adimda üzerine basacagim bir taş olacak. Şu an sıfırdan bir sistem kuruyorum bir bina gibi aslında onu inşa edince artık ben sistem kurmak için çalışmayacağım sistem bana çalışacak.
Bazen gece…
Herkes sustuğunda ve düşüncelerim sesimi bastırdığında.
Ama aslında belirli bir zamanı yok çiçek, bir bakış, bir söz ya da küçücük bir hatırlatma bile yetiyor.. 🥹 İçimde ne varsa sessizce çözülüyor… ben bile fark etmeden..
Oooo çok doğru ve güzel söyledin çiçek :O
🥹🌹
Ruhumun çeşit çeşit boyası var ama en baskın olanı siyah. Bir kuyu gibi. En zayıf anımda ortaya çıkar. Savunmasız kalırım kendimi savunmaya çalışsam da. En uzak durmaya çalıştığım yerde o kuyudur. Yutar çünkü.
Teşekkürler 🪻.
Yalnız kaldığımda dökülüyor be ruhdaşım 🌫️ Odan sessiz, kafan gürültülü oluyor ya, en çok orada soyunuyor insan duygularından. Kalabalıkta kendini topluyorsun ama yalnızken filtre yok.
“Ruhumu nasıl tutsam da seninkine değmese” sözü de tam böyle anlara ait. Ama dokunsun bence, renkler karışınca daha güzel tablolar çıkıyor ortaya 🎨💫
Cevap
3Cevap
dökülmüyor
Yalnızlığa alışkınım o yüzden en çok yalnızken kendim oluyorum
Gece vakti.. Bazen de kapalı havalarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?