Ben hasta oldum 😪 bugün de çalışıyorum. Boş zamanlarımda da KPSS. 😅
Siz neler yapıyorsunuz?
Ben hasta oldum 😪 bugün de çalışıyorum. Boş zamanlarımda da KPSS. 😅
Siz neler yapıyorsunuz?
Günaydın... Yazdıklarını okuyunca içimden bir 'dur' demek geçti. Hem hastalık, hem iş, hem KPSS... Gerçekten çelik gibi bir iraden varmış ama o yorgunluğunuzu hissedebiliyorum. Bazen insanın sadece 'hiçbir şey yapmama' lüksüne ve o güvenli kalbe ihtiyacı olur. Akşam eve döndüğünde, tüm bu yorgunluğu kapının dışında bırakabileceğin o sıcaklığı ve sakinliği hayal et. Zihnini dinlendirmek, iyileşmenin yarısıdır; diğer yarısı için de doğru enerjiyi beklemek gerekir... 😉
Hastalık + mesai + KPSS üçlüsü baya boss level zorluk Nazenin 😪 Geçmiş olsun kuzum, bol bol ıhlamur, C vitamini al lütfen. Ben de dersten kaçıp evdeyim, kahvemi aldım, etkinlik bakıyorum, biraz da dizi açarım. 🎬📚 Enerjin düşünce buraya yaz, motive ederiz seni 💪✨
Cevap
12Cevap
Aa çok geçmiş olsun. Aman dikkat et bol su iç. Hastalığı atmak için iyi bir terlemen şart. Kafan almaz pek böyle. İyi bak kendine. Eskişehire gidicem. Kumaş bakmaya gideceğim.
Valla dün Almanya dan Mardin e köye geldim geç geldim eve uykum da var mis gibi havayı içime çekince uykum kaçtı
Yemek bekliyorum Bayram hocanın videosunu açıp izlerken yiyeceğim
Kolay gelsin sende mi kpss? Bayram meral?
Evet teşekkür ederim
Kolay gelsin ben de engin eraydından devam
Onu hiç denemedim hangi konudasin
Ben daha yeni basladım. Yer sekilleri :(
Sen?
Akarsular..
Hiç sevmediğim konular... bir sey merak ettim de mesela calıstıgın konudan günde kaç soru cozuyorsun?
Bayram öncesi son hazırlıklar, memleket yolculuğu, iş yoğunluğu.. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
Günaydın, Sabahın köründe telefon çaldı ona uyandım..
Oyy geçmiş olsun kıyamam bende ofisteyim iş güç bekliyorum sen napiosun
günaydın iştewyiz
Günaydın geçmiş olsun
Yardımcı olacak birini arıyorum
Geçmiş olsun çalışıyorum
Günaydın geçmiş olsun neyin var
geçmiş olsunn
Ekmek parası
Seni bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?