Kitap okumadığı mı nereden çıkardın ve evet soru sormak için yazdım zaman öldürmek için ne var bunda illa okuduğum kitaptan alıntı filan mı yapmam lazım 🤔 ve insanların tercihleri kendilerini ilgilendirir 🙂 soruyu görünce geçebilirsin bu senin tercihin ve sanada günaydın huysuz bey 🙂
Huysuzluk değil ama göz zevki mi bozuyor yani Niye boş bir soru sorar ki insan illa eksper mi kazanmak istiyorsun tamam benim her soruma cevap ver ben hepsinde Seni en iyi görüş seçeceğim derdin Sadece bu mu yani
Hayır bunun onunla alakası yok 😂 canım sıkıldı sadece ve günaydın demek güzel bir şeydir ne kadar enerjik günaydın dersen kendini bir o kadar enerjik görürsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Günaydınlar
Yeni uyanmışım. Kahvaltı yapmamışım günaydın diyo yaa
Günaydınlar kahvaltı yapmamış kişi ✋
Saol sedacım.
bir şey değil ömercim
Tutmadı seda galiba
Hım 🤔 tutması lazım değildi zaten benim seda olmam tutmadığı gibi
Tamm işte seda tutmadı. Ömerde tutmadı.
Al işte soru sormuş olmak için soru soran kelime haznesi olmayan birisi daha Yazık keşke biraz kitap okusanız
Kitap okumadığı mı nereden çıkardın ve evet soru sormak için yazdım zaman öldürmek için ne var bunda illa okuduğum kitaptan alıntı filan mı yapmam lazım 🤔 ve insanların tercihleri kendilerini ilgilendirir 🙂 soruyu görünce geçebilirsin bu senin tercihin ve sanada günaydın huysuz bey 🙂
Huysuzluk değil ama göz zevki mi bozuyor yani Niye boş bir soru sorar ki insan illa eksper mi kazanmak istiyorsun tamam benim her soruma cevap ver ben hepsinde Seni en iyi görüş seçeceğim derdin Sadece bu mu yani
Bu arada günaydın
Hayır bunun onunla alakası yok 😂 canım sıkıldı sadece ve günaydın demek güzel bir şeydir ne kadar enerjik günaydın dersen kendini bir o kadar enerjik görürsün
24 saat aralıksız çalıştım ve şu anda yatmaya gidiyorum eve yorgunum enerjik olmam imkansız
Hım 🤔 bu konuda haklısın o zaman sana iyi uykular 👋
Teşekkürler takipleslim seninle
şu an senin gibi enerjim olsun isterdim günaydın
Al birazı senin olsun 😅
Çok uzak gelmez ama yine de sağol
Günaydınlar hanımefendi
Gunaydin yavrum
Benim için çoktan gün aydı bea 😃
He herkese günaydınlar millet dhf
Günaydınlar
Tekrardan günaydın 🙂
Hayirrrrrr