Allah neden gonderdigi kitaplarin degismesine ve bu degistirilmis kutsal kitaplara inanan gunahkarlarin dunyayi yonetmesine izin veriyor?

O tüm. Kâinatı. sadece. "OL" diyerek yaratmıştır. Koca kâinatı yaratan Allah eden gönderdiği kitapların değiştirilmesine izin verdi? very o günahkârlar şimdi dünyayı yönetiyorlar..( öbür dünyada onları cehenneme gönderecek?) diyenler.. Ama bu değiştirilmiş kitablara inananlar dünyayı çok günah bir şekilde yönetiyorlar. bkz. Gazze. bkz İran bkz Venezuella. gördünüz değiştirilmiş kitaplara inananlar dünyayı yönetiyorlar. Allah niye bu günahkâra engel olmuyor. ve Allah neden. sadece. Kur'an'ın değiştirilmesini engelledi? istese gönderdiği tüm kitapların değişmesine Engel olabilirdi? bunu öğrenmek istiyorum çünkü Cahiliye devri okuma ve öğrenmeyle sona ermiştir. O yüzden bu konuda aydınlatılmak istiyorum çünkü. Gazetelerde Gazze ve İran'daki olayları takip ediyorum Allah neden kitapları değiştirenlerin dünyayı yönetmesine Engel olmuyor? Onlarda habire. Günah işliyorlarlar. hatta İran'da kız çocuklarının okulunu bile vurdular büyük günahtı bu değil mi?

Allah neden gonderdigi kitaplarin degismesine ve bu degistirilmis kutsal kitaplara inanan gunahkarlarin dunyayi yonetmesine izin veriyor?