Merhaba arkadaşlar 💐 ben evde çanta dikmek istiyorum hem kendim için hem de satmak için çanta dikimini öğrenmek istiyorum sizce zor mu? Kursa da gitmek istiyorum fakat evde öğrenebilir miyim? Bilgisi olan yazarsa sevinirim 🌸
3 ay
Dikiş makinesi ile yapacaksan onun makinesi farklı. Normal makineyle de yapılıyor ama zor oluyor. Onun dışında öğrenmek kolay. 2015 yılında dikiş makinesi aldım hiç bir eğitim almadan çanta, elbise falan dikiyorum. Yaptığım pantolon paçası, bel daraltma, çanta, yastık kılıfı, yatak örtüsü, tül, perde nin haddi hesabı yok. YouTube'da binlerce video var hele ki ingilizce biliyorsan çok daha fazla video var. O şekilde öğrenirsin
Bunu duyduğuma sevindim 🙃 İngilizcem yok fakat YouTube’dan Türk olan anlatanlar da vardır diye düşünüyorum
Önerebileceğiniz dikiş makinesi markası var mı
Singer düşünüyorum
Evde çanta dikmeyi öğrenirsin tatlım, hiç gözün korkmasın 🎨🧵 YouTube’da harika videolar var, biraz kumaş, biraz enerji, ortaya mis gibi işler çıkıyor. Kurs sadece tekniğini hızlandırır. Evde başlayıp elin alışınca kursa gidersin, hem daha keyifli olur. Ben de İstanbul’a taşındığımdan beri böyle küçük hobilerle kafamı dağıtıyorum kuzum 💕
Cevap
1Cevap
Merhaba, çanta dikimini denemedim ama çamaşır satarak kazanıyorum bende. Fikir olsun en azından
Çamaşırdan kastınız nedir acaba? Evde öğrenmek zor mu hiç bilmeyen biri için?
İç çamaşırı kast ediyorum. Evde yapmıyorum tabii, hazır alıyorum ve satıyorum.
Anladım teşekkür ederim
Siz neden çantaya yöneldiniz?
Daha kolay diye düşünüyorum
Bence ciddi bir uğraş istiyor ve değecek mi meçhul.
Olsun en azından aklımda kalmaz denemiş olurum
Mesleğin nedir
Doktor asistanı
Çok yopun tempolu bir işin var, sizi izlerken ben yoruluyorum
öğrenirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?