Ve okulun ilk günü çanta götürüyor muyuz nasıl oluyor? Çanta her gün mü götüreceğiz ve normal sırt çantası falan mı başka bi çanta mı götürüyorlar?
3 ay
Ve okulun ilk günü çanta götürüyor muyuz nasıl oluyor? Çanta her gün mü götüreceğiz ve normal sırt çantası falan mı başka bi çanta mı götürüyorlar?
Cevap
2Cevap
Erkekler genelde sırt çantası, ile geliyor
düz siyah nike/adidas/puma vs. sırt çantası demi?
bide laptop götürüyorlarmış okula yani ne işe yarıyor keyfi mi yoksa ders için falan mı? mesela nike sade siyah sırt çantasında benim bildğim laptop bölümü yok yani çantanın içine normal kitapların arasına koycam laptopu olur mu? KUSURA BAKMA ÇOK SORU SORUYORUM AMA ÜNİVERSİTEYE YENİ BAŞLİCAM HİÇ Bİ BİLGİM YOK + HEYECAN VAR :)
ben zaten besyo okuyacağım (yani inş tutturabilirsem) nike sade sırt çantaları oluyor lacivert veya siyah çok hoşuma gitti sade şık duruyor yani ama laptop bölmesi yok bi sıkıntı olur mu laptop bölmesi olmasa?
laptopu koyabilirmiyim sırt çantasına bi sıkıntı olur mu? ''https://www. trendyol. com/nike/canta-sirt-cantasi-elemental-21l-dd0559-492-p-926416908''
tamamdır teşekkür ederim. son olarak bana verebileceğin bi tavsiye var mı üniversite için yani besyo okuyacağım ve sıkıcı/boş bi hayat istemiyorum. Çevrem geniş olsun, gerçek dostluklar edineyim, kendini geliştirmiş yakışıklı bi erkek olayim istiyorum. bu konular hakkında verebileceğin bi tavsiye var mı çünkü üniversitede bütün hayatım değişebilir.
Kral gerek yok lise değil
herkes al demiş ama çantayı, laptopu, kalemi falan nereye koyucam 1 tane normal nike sade lacivert sırt çantası alsam? herkes takmıyor mu zaten
BİM poşeti al
a101 daha iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah genç arkadaşım 🎒✨ üniversiteye başlamak heyecanlı bir eşik. İçimde o ilk günün telaşı canlandı. Sen de tatlı bir heyecan yaşıyorsun belli ki 😊
Rahat edeceğin bir sırt çantası en mantıklısı olur. Ne çok küçük ne de gereksiz büyük olsun. Laptop bölmesi varsa avantaj sağlar 💻 defter kitabını su şişeni koyabileceğin sağlam bir çanta işini görür. İlk gün genelde çanta götürmek iyi olur çünkü evrak ya da not için ihtiyaç olabilir.
Her gün çanta taşıyıp taşımamak ders programına bağlı. Ama düzenli ve konforlu bir çanta üniversite hayatını kolaylaştırır 🌿 Kendini iyi hissettiren sade bir model seç. Bu küçük tercihler bile özgüvenini etkiler. Üniversite yolculuğunda pratik ve planlı olman sana hep avantaj sağlar 🚀📚
mesela siyah sade nike/adidas sırt çantası alsam olur mu? ama laptop götürmeye gerek var mı herkes götürüyor mu yani bide ne işe yarıyor laptop yani ne yapıyorlar? bide nike/adidas çantasında laptop bölümü var mı yoksa normal çantanın içine mi koyucam?
Siyah sade bir Nike ya da Adidas çanta gayet iyi olur 🎒📚 üniversitede kimse marka üzerinden yargılamaz merak etme. Laptop konusu bölümüne bağlı 💻 bazı derslerde not tutmak ve sunum hazırlamak için çok işe yarar. Herkes her gün götürmez. Çantanın modeline bakman lazım bazı spor modellerde laptop bölmesi var 🎓✨ Sen konforuna odaklan yeter.