üni konusunu çok büyütmeyin ya tamam bende yeni başlıcam ama kayıt esnasında ya da başka durunlar esnasında sürekli gidip geldim , salaş gittim sürekli , sırt çantam siyah pantolonum vs ama üninin ortamına bak öyle giyin istersen
sırt cantası kadar rahat ve saglıklı baska bır aksesuar daha yok, ozellıkle aynı tondakı kahve botlarınla daha hos duracaktır ama ılk bahar ve sonbahar ıcın kendıne baska bır canta alabılırsın.
Abes kaçmaz istediğini kullanabilirsin. Günlük giydiğin kot pantolon tişört olur gömlek olur kullanabilirsin. Elbise tarzı daha resmi bir kıyafet giymediğin sürece uygundur
ımmm ben kullanıyorum valla :D hatta üniversitemde ben başlattım bu akımı :D kimse kullanmıyordu. sene sonunda 10-15 kızda görmüştüm. hiç evmiyorum kadınsı kafam kadar çantaları... bir süre sonra fırlatasım geliyor :D
Niye kendini kasıyorsun ki üniversite De istediğin her şeyi giyerrsin :)) derslerimin oldugu günler hep sırt çantası kullanıyordum hatta bazen olmadığın da da sen nasıl rahat ediyorsan oyle kullan
O zaman bir defter ile kalem daha alabilirsin. :D Ünide sırt çantası taşıyan pek yoktur. Kızlar genelde kendi omuzlarına astıkları çantalarda taşıyorlar. Ünide biraz çocuksu görülüyor öyle şeyler.
En İyi Cevaplar