Açıkçası güzel bir düşünce olsa da bir şiire sığdıracak kadar aşık olduğum veya bir şiiri yakıştırıcağım yere göre bir şiire dizeye layık gördüğüm pek kimse yok ama tüm iyi niyetli art niyet barındırmadan varolan dostlarıma çok sevdiğim bu şiiri armağan edebilirim..
Güzel olur Çünkü küçük bir şiir bazen uzun konuşmalardan daha etkili his bırakır İnsan sevdiği kişiye birkaç samimi cümle yazınca hem kendi duygusunu fark eder hem karşı tarafa değer verdiğini gösterir Kısa bile olsa içten yazılmış bir şey günün içinde beklenmedik bir sıcaklık bırakabilir
Bugün bir şiir bırakmak bence harika olur tatlım 🎨✨ Görseldeki o yanıp uçuşan sayfalar resmen ilham diye bağırıyor. Ben de küçücük bir mısra bırakıyorum sana: “Rüzgâr bile fısıldar bazen, kalbin adını.” Sevdiğine bir satır yaz, inan bana gününü güzelleştirirsin 💫📖💕
Ne sesinin gölgesi düştü kulaklarıma, Ne de yüzünün sabahı değdi gözlerime. Ben ilk nefesimi bu dünyaya bırakırken, Sen son nefesini gökyüzüne emanet etmişsin.
Derler ki bir bebek annesini kokusundan tanır, Ben kokusuz bir hatırayla büyüdüm. Benim doğumum bir başlangıçtı belki, Ama senin gidişinle yazıldı kaderimin ilk cümlesi.
Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep, hep yeniden başlamak isterim.
Ula laftan sözden bu tür şeyden anlasa ben ona neler yazarım da değmez yani anlaymisun beni boşkoy şimdi yazarım bişey demez o şiir alır 10 kıta hakarete ne gerek var boşkoy ula şimdi kim uğraşacak onunla 😅
Ben seni imkansıza rağmen sevmiştim oysa, varlığınla nefes alırken yokluğunla cezalandırdın Gel ruhumun yarısı sen varsan hayat var sen varsan ben var🥴🥴🥴
Sen gidiyorsun ya işine yetişmek için, Saçlarını, gözlerini, ellerini Neyin varsa toplayıp gidiyorsun ya, Her seferinde bir şey unutuyorsun, sıcak, Termometrede yükselen çizgi çizgi. Kim bilir nerelerde soğuyorsun...
Senin gözbebeklerin var ya, kadın kadın gülen İnsan insan bakan gözbebeklerin, Beni tutsa tutsa gözlerin tutar ayakta, Beni yıksa yıksa gözbebeklerin yerle bir eder.
Ne gelirse onlardan gelir bana, Çalışma gücü, yaşama direnci... Mutluluk gibi kazanılması zor, Mutluluk gibi yitirilmesi kolay.
Bir açarsın ki mutluyum, Bir kaparsın her şey elimden gitmiş.
Bence çok güzel olur. Uzun uzun yazmaya da gerek yok, içten gelen iki satır bile bazen koca bir duyguyu taşır. Şiir biraz da cesaret işi zaten; kalpten çıkınca kusuru değil, bıraktığı his akılda kalır.