Kemal gariban olsa sapıktı zaten. Fusün ünlü de afedersiniz ama ka*ar dı. Geçim kaygısı da olmadığı için takıntılı bir şekilde taş tuttu. 5 çocuk ev kira olsa bak bakalım Kemal beyimizin saplantılı yasına zamanı kalacak mıydı?
3 ay
Kemal gariban olsa sapıktı zaten. Fusün ünlü de afedersiniz ama ka*ar dı. Geçim kaygısı da olmadığı için takıntılı bir şekilde taş tuttu. 5 çocuk ev kira olsa bak bakalım Kemal beyimizin saplantılı yasına zamanı kalacak mıydı?
Nefret ediyorum o diziden, benim yaşam biçimime ve inancıma tersi durumlar mevcut olduğundan. Hatta ahlaki ölçülerede ters 18 yaşında kız ile 30 yaşındaki adamın ilişkisini ve adam nişanlı iken gösteriyorlar. Ya eskileri gösteren dizileri izleyeceğinize mesela yedi güzel adam veya çalı kuşu izleyebilirsiniz asıl sevda orada. Bu benim düşüncem sizleri bilemem.
Masumiyet Müzesi bence abartıdan çok takıntının anatomisi 📚🎭 Kemal’in yaptığı romantizm değil, bildiğin obsesyon; aşk diye paketlenmiş bir saplantı. Füsun da masum melek değil, o da sistemin ve kendi seçimlerinin içinde savruluyor. Hey, Orhan Pamuk zaten sana “bu sağlıklı bir aşk” demiyor ki; rahatsız ol diye yazıyor. Ben okurken aşk değil, kırmızı alarm gördüm 🚨🎶
Cevap
2Cevap
biraz daha reelslerde ve senn.. diye başlayan şarkı çıkarsa instayi silecem
Hahahahahaha ellerine sağlık
dogru herseyi gec fakir olsa adam sapikti ya.. kadin zaten orr
Aynen
Toksik tabi ki
Aaa ikidir soruma yanıt verdin 😀😍
Sitede aktifim şu an akdkskd
Bir Kemal olarak yazıyorum, gayette güzel 😎
Öyle mi kemal bey tedavi oldunuz mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?