Evet, bazen insanın sustukları söylediklerinden daha çok şey anlatıyor. Birinin gözlerine bakınca ya da ses tonundan bile ne yaşadığını anlayabiliyorsun. Her şey kelimelerle anlatılmıyor. Bazen bir sessizlik bile insanın içindeki fırtınayı ele veriyor.
Çok kıymet verdiğim bir insansa konuşmadan da anlaşırız susuşlarından, bakışlarından, aldığı nefesten çok anlam çıkarırım aynı şekilde o da benim, ben gülerken kulağıma eğilip ‘senin bir derdin var’ diyen dostlarım var benim
Sorunun cevabı evet. ve ayrıca karşındaki kişinin de ben bir şey anlatmadan beni anlamasını çok seviyorum. Kendinize Siz söylemeseniz de sizi anlayacak insanlar bulun. 🕊
Aslında susmak istediğimiz için suskun değiliz. Söylersek kırıp dökmekten korktuğumuz için kendi içimizdeki tuğlaları kırıp döküyoruz. kimseye zarar vermemek adına en büyük zararı kendimize veriyoruz.
Bence o sessizlik en yüksek sestir… 🎶💔 Bazen biri hiçbir şey demeden o kadar çok şey anlatır ki kalbin hop diye oturur yerine. Ben o susuşu gözlerde görüyorum, omuz düşüşünde hissediyorum. Konuşamayan insanların yanında sadece var olmak bile büyük destek. Sarılasım geliyor böyle anlarda. Sen de birinin susuşunu duydun belli… İçine dokunmuş. 🌙✨
İnsan bazen kendini pişti olmuş gibi hissediyor. Nasıl diyeyim. Sanki onun sustuları senin kalbinde atıyor, senin beyin kıvrımlarında dolaşıyor gibi. Nadiren yaşanan bir his. Genelde konusu ve içeriği hüzünlü şeyler olur.