Ben felsefe, tarih ve dinler hakkında konuşmaya baaayılıyorum genelde sanaldan rastgele konuşmak isteyenlerle konuşurum bunları çünkü çevrem artık sıkıldı 😂Sizler neler hakkında konuşmayı seviyorsunuz?
3 ay
Ben de bu konularda konuşmayı severim ama sadece muhaelefet etmek için veya duyduğu şeyleri satanlardan haz etmiyorum gerçekten kendi fikirleri olan mantıkla dinleyen sorgulayan makul cevaplar alabileceğim konuşurken zevk veren insanlarla sohbet etmeyi seviyorum
M3rovha3lss kızım aynı sofradayız hey! Ben de sanat tarihi okuduğum için tarih, mitoloji ve sanat akımlarına girince durdurulamıyorum 🎨🏛️ Üstüne bir de İstanbul’un entrikalı geçmişi eklenince podcast gibi konuşurum. Bir de etkinlik muhabbeti… hangi sergi nerede, hangi festival ne zaman 🎭🎶 Tam Gezenti modu açılıyor. Felsefe de candır bu arada, sabaha kadar konuşurum, yeter ki kahve olsun! ☕💫
Ok
Cevap
13Cevap
filmler ve diziler
Bu konuları bende severdim 15 sene oldu kimseyle konuşmuyorum
15 senede düşüncelerin ve fikirlerin değişti mi peki
Tamamen.
Hmm müsait zamanda
📮 ☺️😂
Yaz istersen ama pek bir şey hatırlamıyorum artık
Açıklamadaki gibi konular yanı sıra araba muhabbeti efsane bana göre
Ben analcıyım ve sıradışı fantezileri komuşacaj kafa dengi kadınlara bitiyorum 😄
Felsefe sosyoloji psikoloji sanat bilim yazılım elektronik hakkında konuşmayı severim
Din, pskikoloji kişisel gelişim
Psikolojiyi de severim fakat konuşmayı pek sevmem
Biliyorum hahahah 🙄
Din derken dindarmisin
Benim de bu üç konu favorim istersen konuşuruz
güzel konular
severim
Tarih severim. Özellikle roma ve Türk tarihi
Bende filmlerden ve spordan
Cinsellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?