Her konudan olabilir hadi bakalım…..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her konudan olabilir hadi bakalım…..
İçe dönük bir insan gibi görünsem de konuşmayı çok severim aslında, çok gevezeyim lakin bu yönümü çoğu kişi bilmez, ben konuştuğum vakit annem beni defalarca susturduğu için küstüm kelimelere, ben de içimdekileri yazıya döker oldum, kendi kendime konuşuyorum, çünkü beni benden başka kimse dinlemiyor, sadece konuşmakla da kalmıyorum, yanıtlar da ver
veriyorum kendime, deliriyorum galiba, şaka bir yana asıl kendimle konuşmazsam delilirdim. Annemden ötürü sanki kimse beni dinlemek istemeyecekmiş gibi geliyor bana, benden sıkılacakmış gibi, o yüzden kendi içime döndüm tamamen, sadece annemden ötürü de değil, bir yanım insanları da sevmiyor lakin kitaplar hakkında sohbet etmeyi severim, mesela okuduğum bir kitap hakkında, bir şarkı sözleri hakkında uzun uzadıya sohbetler etmek, izlediğim film/dizi hakkında, aşk hakkında da konuşmaya bayılırım, kişisel gelişim ve psikolojiden de bahsetmek sevdiğim hususlardan
Gevezelik yarışı istiyorsun sen 😂
Ic dünyaya yönelik konular ile ilgili saatlerce konusabilirim
Bende
Cevap
2Cevap
Aşk konuları.. siyaset
Tam tersi anlamışım.. bunlar sevmediğim
Kitap okur biri olduğumdan kitapları yazıçıları mesela izlediğim dizileri , dini konuları konuşmak tartışmak güzeldir benim için 🙃🤗
Gğzelmiş
Ere 🙃
alışveriş filmler diziler edebiyat vs vs
tek hoşlanmadığım konu askerlik anıları futbol ve siyaset
Alışveriş 🛍️ danışmanı olur senden sanki
Hangi diziler? Diziyle alakam yok… Kübalı kar diye bir dizi vardı sanki çocukluktan hayal mayal
ah garibim 😂😂😂 nasıl bi fransızlık bu böyle dizilere be 😂
Evet Fransızım buradan başladım boş işleri de çözeceğim😎😏 …. Sen de yardım et😎😏
film dizi izlemek boş iş değil 😒
Dünyada daha faydalı şeyler var haberin olsun😏
Yabikş insanın boş işler de ihtiyacı var onun için ben de boş işlerle bu ara ilgileniyorum 😄
Bak burdayım 😏
yok benim hiç haberim yoktu faydalı işlerden bi sen biliyosun
😒
Emojiyi unutmuştun 😄
Kesinlikle müzik ve kitaplar hakkında konuşmayı çok severim.
Ozaman bir kitap önerisi alalım snsns
Ne tür okursun
Ben daha çok … araştırmacıyım … tarih çok okurum….
Zaman yönetimiyle en son bir kitap okudum
Roman pek okumadım ama genel en sevdiğin kitabı merak ettim
Anladım ben roman okurum ve asla kitaplatımı ayırt edemem. Ama Beyza Alkoç kitabı no:26 diye bir kitabı var romantik bir kitap fakat senin ilgini pek çekeceğini sanmıyorum bdhhdbxhx
Spiker versene
Spoiler…..
Kavuşuyorlar mı
Evet kavuşuyorlar
Anlatsana.. erkek nasıl biri
Zaten iki kitaplık seri o kitaptan sonra daire 7 diye sesini son kitabı çıkıyor
Nasıl tanışıyorlar nerde
Erkek şarkıcı fakat ünlü olmayı pek sevmiyor kadın sosyal medya yazarlığı magazinle uğraşıyor anonim olarak sayfası var yeşil küpeli kız diye erkek ünlü olmayı sevmediği için çok haber malzemesi vermiyor fakat kadın o kadar ünlü ki ilk haberleri yapan kişi kendisidir. Şans eseri yolda giderken efenin plakasını görüyor ve onu takip etmeye başlıyor ve hemen alt dairesi kiralık olduğu için oraya yerleşiyor efe'ye daha yakın olabilmek için
Çok iyi sonra börek yapıp evinin kapısına gidiyor mu kız
Daha fazla haber yapabilmek için komşu ayağına tanışıyorlar mine yukarı çıkıyor elinde kontratı var fakat ev sahibinin efe olduğunu adamın yanında öğreniyor
İlk nasıl aşık oluyorlar kim açılıyor
Efe çok çabalıyor çok peşinden koşuyor
Kitap ilgini çektiyse okumalısın anlat miyim ben
Efe neden çabalıyor ….
Benim ilgimi çok çekti …. Efe nasıl iyi yürekli mi?
Mine çocukluğunda şiddet gören bir çocuk renklerle kolundaki morluklarla tanışıyor ve onlara rengarenk acılar diyor
Wow
Efe de yetimhanede büyümüş bir çocuk öfke sorunları var fakat Mine'nin yanında sadece öfkesini kontrol edebiliyor
Hatta Berkay Altunyay'ın rengaren acılar diye bir şarkısı var. O şarkı bu kitap için çıkarılmış bir şarkı
Birbirlerinin yaralarını sarıyorlar
Beyza Alkoç anlaşmış o şarkı için
Evet öyle sarıyorlar birbirlerini
Bence kesin okumalısın
Her konuda konuşabilirim, dar görüşlü değilim ama en sevdiğim tamamen moduma, karşımda ki kişiye göre değişir.
Kavaga dövüş
Yarış
Hahah
Kekoluk gelebilir size
Ama öyle yani
Benn konuşmayı sevmiyorum
Beraber susabilmekte muhabbettir demiş şair
Önemli
Para
Para konuşulmaz kazanılır 😂
Onun dışındaki konular tırt demek istedim konuşmayı sevmem yani
Tamam ozm kaç pata kazanıyorsun?
😂
öyle de demedik be😂
Acunun kazancı ne kadardır sence 😏😂
Ohoo ona benim matematik yetmez😂
Ben matematikçiyim😏
Sen anlat o zaman ne kadarmış 😂
Haha
Siyaset.
Hiç sevmem 🤦🏻♂️
Ne seversin prensim?
Ben iyi niyetli her konudan konuşmayı severim … maksat paylaşım ve muhabbet olsun
Ben gevezeyimm😄
Farklı türde karakterin var gibi sanki. İçinde çok kötü niyet barındırmıyorsun. Kendini güzel yetiştirmişsin.
Şakalar da yapıyor musun?
Sence 😂….
Espiri severim tebessüm severim… evet kendimş yetiştirmeye çalıştım … karakter eğitimi en önemlisi diğer okul üni eğitimleri ötesinde
Bunu görebiliyorum. Statü olarak yüksek olduğun hâlde hiç üstten bakmıyorsun. Kariyer ve para'nın değiştirmediği nadir insanlardansın. Böyle insanları severim.
Ben kolejde okurken alman zengin alman çocuklarıyla çevren kendime dedim ki … okul kariyer hepsi kolay ama kalbine girecekse ruhunu bozacaksa bir analmı yok….
Farkındalık olarak karakter eğitimine çok değer verdim….
Dışarda para etmiyor, insanlar nezdinde de ilk başta etmiyor ama … altın altındır prenses….
Ama bak biraz fazla eğittim sosyal medyayı kaçırdım biraz geriden geliyorum bu antik kentin işlerde z😂
Hadi fenomen olursam onu da telafi etmiş olurum Zzz
Hayatta hep doğru olunca biraz boş işlerle de uğraşmak lazım 😏
Gel KS yi ele geçirelim 😎
Sosyal medyayı kaçırmış sayılmazsın aslında. Çok fazla boş insan var. İnsanlar genel olarak gösteriş yapma ve ya kendini pazarlama odaklı. Nadide bilgi verebilecek insan sayısı az ama onlarla da karşılaştın mı kaçırma. Şöyle söyleyeyim, güzel bir bilgi boş insanlardan daha değerlidir.
Bizim yakınımızda kolej yoktu. Sıradan okullar da okuduk. Çocukken farkındalığım çok değildi. Travmalarıma dalmam en kötüsü oldu. Bu da hayatımda bir şeyleri kaçırmama sebep oldu. Geriye dönebilseydim bir şeyleri daha iyi yapardım.
Kafa dağıtmakla güzel yapıyorsun. Bazen insan ihtiyaç duyuyor. Daha önce de söylediğim gibi hadi fenomen ol gel.
Hadi oluyorum …. Olursam sana birşeyler ısmarlicağım olmadı alman çikolatası yollarım znsjsjs
Alman çikolatasını tatile gelirken getirdik buzdolabında duruyor.
Müzik ve sanat
Sanat derken hangi alanlar
Ash ismi peki Pokemondan mı?
Konuşabilecek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar