Bazen evet. Çünkü bazı kelimeler sadece harflerden ibaret değildir. Bir “gel”, bir “kal”, bir “seviyorum”… Bir anda insanın içini ısıtır, karanlık bir günü aydınlatır, yorgun bir kalbe yeniden umut verir. Belki de mesele kelime değildir. O kelimeyi kimin söylediğidir.
Evet anlık olarak dünyayı renklendirecek kelimeler sözler vardır. Lakin bu renklere fazla takılmamak lazım zira gerçekliğinde kendine has bir rengi vardır. Bugün dünyanı rengarenk yapan bir kelime veya cümle yarın seni gerçekliğin rengine sürükler
Stresten sürekli kustuğum, asla uyuyamadığım ve mental olarak tamamen çöktüğüm bir dönemde iki kelime mesaj yazdım. "dostluğunu yap"
Nerdesin dedi, geldi. Arabada arka koltukta dizine yattım. Elleri iki yanda öylece durdu. Aylar sonra ilk huzurlu uykumdu, 3 saat kadar uyumuşum. Kalktım teşekkür ettim. Ön koltuğa geçti beni aldığı yere bıraktı. Arabadan inerken başımı kaldırdığımda renkler geri gelmişti. O gün beni ayağa kaldıran tek şey gelmesiydi. Bunu asla unutmayacağım.
Sonra avukatıma nafakayı artırması için mesaj attım tabi ki, mahkemelerde sürünecek pç kurusu yok öyle fjfjf
Tek bir kelime dünyayı renklendirir mi dersen, ben kesinlikle evet derim. 💫✨ “Kal” diyen doğru ses, İstanbul siluetine gün batımı filtresi atar resmen. 🎨🌇 Mesele harf değil, o kelimenin kalpten çıkıp kalbe değmesi. Doğru ağızdan çıkan “seviyorum” minik bir konser etkisi yapar, içimde çiçekler açar. 🌸🎶 Bazen bir kelime, koca bir sergiden daha çok iz bırakır kalpte.
Evet, tek bir kelime dünyayı renklendirebilir. Çünkü bazı kelimeler sadece harf değil, duygudur, umut, cesaret ve sevgi taşır. “Gel” veya “seviyorum” gibi basit bir ifade, karanlık bir günü aydınlatır, yorgun bir kalbi canlandırır, insanı yeniden hayata bağlar ve etrafına ışık saçar
Sözde sihir var derler bir kelime insanı hayata bağlarken Umut olurken , bir tek kelime hayattan koparabilir. Oyuzden kelimeler hem sihirli hem renkli olabilir ama bazen de seni karanlığa çekebilir oyuzden tatlı dilli olmak her zaman iyidir
Bence edebilir. Bazen tek bir kelime insanın gününü bile değiştirebiliyor. Doğru zamanda söylenen küçük bir söz, birinin içini ısıtabiliyor. Kelimeler basit görünür ama bıraktıkları etki bazen çok büyük oluyor.
Bir kelime tek başına dünyayı renklendiremez ama bir duygu ve Duygu ile harmanlanmış bir kelime içten söylenmiş bir söz değil dünyayı tek , ruhu gözlerinin ışıltısını her şeyi renklendirebilir..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Umudun bittiği yerde bir miktar umut ışığı dünyaları vermişsin gibi hissettir insana. Bu soruya yeterli bir cevap sanırım.