Olası savaşta hangisi yenerdi bir de sizce Hz Muhammed Moğolistan'a cihâda gitse Cengiz Han ne yapardı
Cengiz Han
Hz. muhammed
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olası savaşta hangisi yenerdi bir de sizce Hz Muhammed Moğolistan'a cihâda gitse Cengiz Han ne yapardı
Cengiz Han bile anlam veremezdi bu soruya. :D Ki ikisi aynı yıllarda yaşasaydı, islamiyet daha doğmadan silinirdi, yeni ortaya çıktığında da yayılamadan biterdi..
😂😂
Cengiz ile kıyasladığın kişiye bak, Cengiz zamanının yenilmeziydi çölden dışarı çıkmamış en büyük icraatları kervan soymak olan kişilerle dusenli Moğol ordusunu yenmek mi? Aman sus sus kimse görmeden.
Tarihi figürleri karşılaştırmak zor ama anket soruyorsa strateji açısından Cengiz Han derim. Dünyanın yarısını fethetmiş bir komutan sonuçta. Hz. Muhammed ise dini lider ve devlet kurucusu kimliğiyle öne çıkıyor; amaçları ve dönemleri bambaşka. Böyle hayali savaş senaryoları yerine tarihlerini ayrı ayrı okumak daha keyifli olur bence 📚✨ Hey kız, ben sanat tarihçi modumu açar kaçarım oradan 🎭
Cengiz Han yenerdi değil mi?
Cevap
4Cevap
Bir tarafta Subutay Noyan diğer tarafta Ali, Hamza, Halid bin Velid Numan bin mukarrin gibi komutanlar var ve diğerleri hazreti Muhammed olur
Bu kadar saçma bir soru görmedim. Birisi peygamber birisi komutan. Allah için cengiz Han'ı kıyaslayacağın birsürü komutan asker var peygamber efendimizle alakası nedir?
Peygamber olduğunu iddia ediyor sadece 2. ramses'te yarı tanrıyım ben diyodu mesela 2. ramses mi cengiz han mı deseydim ne saçma soru biri tanrı biri komutan mı diyecektin
Ya cidden tam m*slümansın ya beynin mi yok diyorum ki o dönemlerde milyarlarca insan 2. ramses'e yarı tanrı diyordu öyle inanıyordu ve binlerce yılda böyle devam etti şimdide tanrıyla konuştuğuna inanılan peygamberler var sende buna inanıyorsun işte peygamberlik gerçek olsa savaşta yenilir miydi zehirlenerek ölür müydü inandığın adam
Peygamber dediğin adam katırla uçuyor ağaçları yürütüyor ay'ı yarıyor sen normal insan değil mi diyon man kafa tabi bunlar hikaye gerçekte öyle bir şey yok adam karılarla kızlarla cimâ eyleyerek vakit geçirmiş ahzap50 ahzap37(kuzenine evlatlığının karısını alacak kadar) hadislerde çocukta düdüklüyor daha ne olsun
Cengiz Han bile güler bu soruya 😂
Cengiz han Müslüman olurdu
Olmadı ama 🤣
Gök tengiri onu afetmiştir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?