Herkese merhabalar arkadaşlar, yalnızlar için tek başına yapılabilecek en keyifli aktivite hangisidir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tek başınalık kulübüne hoş geldin öncelikle şunu bil ki yalnızlık bir eksiklik değil aksine insanın kendini keşfettiği en verimli zaman dilimidir tek başına yapılabilecek en keyifli aktivite bence kesinlikle kulaklığını takıp hiç bilmediğin sokaklarda kaybolmak veya sevdiğin bir kafeye gidip kimseye hesap vermeden kitabını okuyup kahveni yudumlamaktır. Bunun dışında tek başına sinemaya gitmek de inanılmaz bir lüks çünkü filmi sadece kendin için izliyorsun yorum yapan ya da dikkatini dağıtan kimse olmuyor eğer daha hareketli bir şeyler istersen mutfağa girip daha önce hiç denemediğin zor bir tarifi sadece kendin için hazırlamak ve o emeğin tadını çıkarmak da çok tatmin edicidir yani kısacası seni ne mutlu ediyorsa en keyifli aktivite odur başkalarına ihtiyaç duymadan eğlenebildiğini fark ettiğinde gerçek özgürlüğü de bulmuş olursun.
25 Yorumla- 4 ay
O kadar güzel yazmışsınız ki çok teşekkür ederim
- 4 ay
@b-lk-z cidden çok güzel yazmişsin
En İyi Cevaplar
4 ayDizi film kitap okumak oyun oynamak ama inan hiç birinin yerini birisiyle yapmak kadar zevk vermiyor seni o kadar iyi anlıyorum ki hep bir şeyleri başarma isteği arzusu birisine bir şeyler kanıtlama çabası yalnız olmamak için yapmak zorunda olduğun şeyler filan halbuki bizi biz olduğumuz için kabul edecek kişilerde var dışarı çıktığında sahile oturduğunda eline çayı aldığında baksan etrafına millet beraber geziyor içiyor el ele kol kola eğlenerek gülerek. Niye dışarı çıktım ki diyorsun birden filme bile gidemiyorsun yanındakine dönüp bu sahne güzelmiydi komik miydi ben çok güldü ya da tepkisine bakamıyorsun olmadığı için ben evime karpuz almıyorum tek başıma bitiremem diye yalnızlık zor evet ama biz yalnız değiliz biz insanları kendimizden istersek yalnizlastiririz yalnızlık inanıyorsan Allaha mahsus o yüzden çevrene müsaade et gerçi millet kafayı yemiş durumda bu zamanda en iyisi yalnız kalmak yaptığın gibi ama insanız işte
01 Yorumla- 4 ay
Tek başına keyif vermiyor
4 ayBence tek başına yapılabilecek en keyifli şey kendinle kaliteli vakit geçirebildiğin bir aktivite. Mesela yürüyüşe çıkmak, kitap okumak, kahve içip düşünmek ya da yeni bir şey öğrenmek. İnsan yalnızken kendini daha iyi tanıyor, zihni de dinleniyor.
Yalnızlık doğru yaşandığında sıkıcı değil, insanı besleyen bir alan aslında.06 Yorumla- 4 ay
Genelde yürüyüş yapmaya çalışıyorum
- 4 ay
Güzel bir aktivite
- 4 ay
Biz tanışıyormuyuz?
- 4 ay
Konuşmuştuk
- 4 ay
Hatırlayamadım kusura bakma lütfen
- 4 ay
Yok estağfurullah ne kusuru
Bence en keyiflisi kendinle randevuya çıkmak, bir kafede tek başına oturup kahveni yudumlarken insanları izlemek ve zihninin serbestçe dolaşmasına izin vermek. Yalnızlık doğru yaşandığında eksiklik değil, insanın kendi iç sesini en net duyduğu alan oluyor.
21 Yorumla- 4 ay
Çok haklısınız
Yapay Zeka Cevapladı
Tek başınalık kulübüne hoş geldin kız 😄 Bence en keyiflisi, sevdiğin bir kafede pencere kenarı masa kapıp kitap okumak + kulakta loş bir playlist 🎧☕ Sonra da kendinle mini bir “date” yapıp sinemaya git. Tek başına film izlemek özgürlük değil de ne peki? 🎬💃
03 Yorumla- 4 ay
Hoş buldum kafede kitap okumak güzel fikir
- 4 ay
Olur evet
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
65Cevap
- Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı.
u 4 ayfilm dizi izlemek
01 Yorumla- 4 ay
Çok aram olmasa da deneyebilirim
Gizli Üye(30-35)4 aySorduğun soruyu ve seni o kadar iyi anlıyorum ki hep kendimi bu alanda tek sanırdım çünkü 32 yaşındayım bu yaşıma kadar ne bir sevgilim oldu nede bir kızın mantığına veya beğenisinde oldum. Çevreme ve yaşıtlarıma hatta benden yaşça küçükleri gördükçe kıskanıyor ve üzülüyordum benim neyim eksik diye kaç defa kendime takıntı etmiştim öyle ki bir dönem hayata küstüm dışarı çıkamıyordum zaten evden çalışıyorum dört duvar arası sadece balkondan hava alıyordum hapishane gibi geliyordu ama bu bana gerçekten çok kötü geldi sağlık açısından kendimi çok yıpratmıştım sonra bu durumun bana hiçbir faydasının olmadığını anladım ve ilk başlarda çok insan olmayan yerlerde hava almaya müzik eşliğinde yürümeye başladım bir nebze iyi geldi sonra yavaştan insanların bulunduğu yerlere gitmeye başladım çünkü insanın canı tatlı kahve vs çekiyor ister istemez yemek ve içmek istiyorsun sinema ve tiyatro derken alıştım artık
Erkek olarak avantaj olarak çay ocakları var en azından bir maç izliyorsun çay içiyorsun haberlere vs bakıp vakit geçiyor ama kızlarda tabi o şans çok yok tek kahve içmeye bile gitsen mutlu olamazsın kızlarda yalnızlık düşüncesi daha kötü yakın bayan arkadaşım var diyor sevgilim olmadan konsere sinemaya kafeye gitmem arkadaşları ile de gitmiyor illam sevgili istiyor
Bazen herşeyi kabullenip hayata devam etmek gerektiğini insana öğretiyor hayat hani olmayınca da zorlamanın bir anlamı yok gibi me geliyor artık
11 Yorumla- 4 ay
Çok doğru yazmışsınız
3 ayFotoğraf çekmeye çıkıyorum genelde, sinema ve tiyatro da haftada 1 kez mutlaka gidiyorum. Her ay düzenli İstanbul Modern'e gidiyorum. Evdeyken bol bol proje üretiyorum ve gönüllü olarak derneklere vakıflara destek oluyorum. Bazen de kendi bestelerimi yapıyorum (iki enstrüman çalıyorum), okuduğum ve okumaya dveam ettiğim kitaplar var, internetten yeni şeyler öğreniyorum sürekli, mesleki gelişimlerime de ağırlık veriyorum. Arkadaşlarla bazen sosyalleşiyorum, konser varsa ve sevdiğim sanatçılarsa hiç kaçırmıyorum (yakında Can Gox konseri var :) ) Tek başıma alışverişe çıkıyorum keyifli oluyor :D İl dışına gezilere katılıyorum bol bol :) Arada bu siteye giriyorum, güzel sorulara cevaplar yazıyorum, fikirlerimi, okuduklarımı paylaşıyorum. Sanat etkinliklerine katılıyorum bu sayede bir sürü arkadaşım oldu.
Şu sıralar antik tarihi araştırıyorum ve bir de yeni tasarımlar yapmaya başladım. :) yapılacak çok şey var... elbette bunlara eşlik edecek birinin varlığı daha güzel kılardı herşeyi ancak bazen yalnızlığı kıskanıyor insan.04 Yorumla- 3 ay
Harikasınız ne güzel
- 3 ay
🙂 öyle
- 3 ay
😊
- 3 ay
:)
- Kültür & Sanat konusunda 314 cevap paylaştı.
4 ayKendini geliştirmek insana kalabilecek faydası dokunabilecek şeyler yapmak ya da öğrenmek en güzelidir kendi kendini donanımlı hale getirmek dayma en iyisidir.
Ben de öyle yapıyorum yani kendi kendime yatırımlar yapıyorum hem öğrendiğim şeyleri de not ediyorum..
Ben de annemle birlikte yalnız yaşıyorum ama zamanımın çoğu evde geçiyor çalışmıyorum evde oturuyorum hap içiyorum ve devlet bana maaş veriyor çalışmam diye.. Bende evde merak ettigim yeni yeni şeyleri araştırıyorum öğreniyorum..
04 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim
- 4 ay
Rica ederim efendim
- 4 ay
😊
- 4 ay
🤗
4 ayOpera, orkestra konseri, tiyatro, müzikal, film izlemek/dinlemek. Bu aktiviteler zamanı yanınızda biri olsa bile en sonunda Sizin gözler, kulaklar, duygular yalnız Sizin olarak algılar)) Kitap okumak da buna dahil ve ya sadece Sizin yapabileceğinizi düşündüğünüz başka şeyler
03 Yorumla- 4 ay
Evet çok teşekkür ederim
- 4 ay
Rica ederim
- 4 ay
😊😊
4 ayBenim için çünkü yalnızım 😁✨, balığa çıkıyorum, utv safari gezilerim var, sinemaya gidiyorum, sahilde bak burası çok önemli 😄 deniz manzaralı bir kafede orta şeker kahvemi yudumluyorum, alışverişe çıkıyorum, hoşuma giden bir kıyafet olursa deniyor ve alıyorum, kültür merkezlerine uğruyorum vs
03 Yorumla- 4 ay
Ne güzel ya
- 4 ay
🙏🏻✨🍀
- 4 ay
😊😊
Gizli Üye(25-29)4 ayEğer araban varsa 5-10 kg kedi maması yükle. Marketten aldığın plastik tabakları da koy arabana. Arabayı bir yere doğru sür ve gördüğün tüm kedileri besle. Sokakta yalnız bir başına duran aç olan kedilerin karnını doyurmak, sonra sana teşekkür eder gibi bakıp sürtünmeleri bu apayrı bir zevk ve keyif
11 Yorumla- 4 ay
Arabam yok keşke olsaydı dediğiniz gibi yapardım
Yapboz mükemmel bir seçenek. Yanına 1 fincan Kahve daha ne olsun. Ben 5.000 parçalık yaptım sırada 10.000 var.
11 Yorumla- 4 ay
Yıllar önce puzzle yapıyordum terapi gibi
4 ayÜsküdar da kahve içtikten sonra sahilde tek başıma yürüyüş yapmak benim için en keyiflisi. Yaz mevsiminde soğuk kahvemle giderim sahile. Kulaklık ile müzik dinleyip, gün batımını seyretmek ayrı güzel
11 Yorumla- 4 ay
Çok güzel
Kültür & Sanat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yalnız olup her şeyi tek başına da çok güzel yapabilir insan ya gezebilirsin sinemaya gidebilirsin sahile gidebilirsin gidip bir kafeye tek başına takılabilirsin Bence bunlar fazlasıyla keyifli aktiviteler olur
11 Yorumla- 4 ay
Bana pek keyif vermiyor tek takılmak
Film izlemek, gezmeye tatile gitmek. Yeni şeyler öğrenme, kitap okumak seven biriysen. Kafede otururken falan laptopla çalışmak bir yandan çay kahve içmek falan , doğal ortamları görmeni tavsiye ederim iyi gelir
03 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim
- 4 ay
😊
kendi aracinla uzun yola cikmak. arabada sıkılabiliyosun ama istedigin gibi istedigin yere gitme istedigin yerde durma-kalma yeme icme lüksü paha bicilmez gercekten.
01 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle
4 ayDışarıda bir aktifte soruyorsan sinema derim, insanlarla bir aradasın zaten. Evde ise herhangi bir şey. Pizza söyleyip film izlemeyi seviyorum mesela ben.
01 Yorumla- 4 ay
Hiç fark etmez aktivite olması yeterli çok teşekkür ederim
4 ayMaddi gücüne baglı aslında.
Oldugun şehirdeki müzeleri ve tarihi yerleri sonra kütüphaneleri gezebilirsin.
Yürüyüş yapabilirsin.
Film dizi izleyebilirsin.
Halka açık ücretsiz sanat sergilerini gezebilirsin.
03 Yorumla- 4 ay
Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum
- 4 ay
Olur Yürümekte güzel yanına bir kitap alıp okuyabilirsin
- 4 ay
O da olabilir
Oyun oynarım ben genelde en çok zevk aldığım aktivite diyebilirim ama oda zamanımı çalıyor.. yalnızlık sıkıcı psikolojik bir rahatsızlıktır bence birisi olmalı hayatında.
01 Yorumla- 4 ay
Oyun iyi oluyor evet
4 ayKulaklık takıp sahilde uzun yürüyüşler yapmak, Nezih bir bara gidip kendi başına bira tekila takılmak, düzgün ve kaliteli insanlara denk gelirsen belki dışarıda spontane arkadaşlar edinmek.
01 Yorumla- 4 ay
Tabi olabilir
Spor tabi ki. Denize yakın bir yerdeysen SUP harika oluyor. Ya da koşu seversen güzel bir parkurda ter dökebilirsin. Bisiklet seviyorsan tek başına yapabileceğin güzel etkinliklerden biri.
01 Yorumla- 4 ay
Voleybolu çok seviyorum o da tek başına olmuyor
4 ayBen meta guest 3 sanal gerçeklik gözlüğü aldım mükemmel ya şimdi bahçeden geldim 4 saattir tenis oynuyordum farklı bir dünya ve hiç sıkılmıyorsun😊
03 Yorumla- 4 ay
Farklı bir etkinlik güzelmiş
- 4 ay
Çok güzel valla al bence başka bir dünyadasın
- 4 ay
Denenebilir
Müzik dinleyerek yürümek, sahilde oturup çay içmek ahh nerede Ankara 'da bir sahil yok ki Deniz havası alsak🙃😜
01 Yorumla- 4 ay
Keşke deniz olan bir şehirde olsaydınız
En keyifli aktivite tek başına olandır yemek içki kahve alkol seyahat kitap okumak sinemaya gitmek konser daha niceler ben şahsen çok mutlu oluyorum
03 Yorumla- 4 ay
Gezmek keyifli
- 4 ay
😊
Film izlemek, kitap okumak, yürüyüş yapmak ve spor yapmak yalnızken yapılabilecek en güzel faydalı şeylerden bazılarıdır.
016 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim
- 4 ay
Siz de mi ya
- 4 ay
Evet çok söylüyorlar
- 3 ay
Öyle oldu
- 3 ay
Katılıyorum
- 3 ay
Teşekkür ederim iyi geceler
- 3 ay
Sağ olun
- 3 ay
😊😊😊
Şu an en iyisini yapıyorum çıldıracak gibiyim.
Son ses kulaklıklarım takılı, çok iyi bir müzik ve ben deliler gibi dans ediyorum!04 Yorumla- 4 ay
Harika ya
- 4 ay
İstersen beraber dans edebiliriz
- 4 ay
Yok
- 4 ay
Sana soran kim
- Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayben evde duş alıp bornozla takılmayı seviyorum. Dışarıda bir kafede oturup kahve kitapta güzel oluyor
04 Yorumla- 4 ay
Evde durmak da keyifli
- 4 ay
Evet
- 4 ay
😊
- 4 ay
😇
4 ayBir ara buz patenine sarmistim aşırı keyifli tavsiye ederim
13 Yorumla- 4 ay
Evet olabilir çok teşekkür ederim
- 4 ay
Rica ederim
- 4 ay
😊
2 ayTek başına kafeye gidip kahve içmek ya da tarihi müzeleri gezmek
01 Yorumla- 2 ay
Çok teşekkür ederim
- Kültür & Sanat konusunda 3b cevap paylaştı.
4 ayKitap okumak, film izlemek, pc oyun oynamak.
05 Yorumla- 4 ay
Oyun oynamak olabilir
- 4 ay
Çok zevkli özellikle Call of duty tarzı oyunlar hiç anlamayana ver, kapılıp gider.
- 4 ay
Ben de zamanında counter strike oynamıştım
- 4 ay
online'ı fena sarıyor şu an ama CS1.6 başka bir zevk..
- 4 ay
Doğrudur oynasam sabahlarım herhalde
4 aySinema, tiyatro, konser, gezmek alışveriş yapmak. Yürümek spor yapmak.
01 Yorumla- 4 ay
Hepsi birbirinden keyifli
4 ayKitap okuma, film dizi izleme, yapboz, tek kişilik zeka oyunları, çizim vb..
01 Yorumla- 4 ay
Puzzle en keyiflisi
4 ayEn keyifli aktiviteler tek olmayanlar ama yahu. 😔
03 Yorumla- 4 ay
Nasıl yani anlamadım
- 4 ay
Tek başına iyi bir aktivite yok diyorum keyif vermez yani, tavladan satranca kadar her şey eşli güzel, dizi film bile yalnız sarmıyor. 😌
- 4 ay
Doğru haklısınız
4 aymastürbasyon yapmak mesela. En azından bir süre güzel zaman geçer
07 Yorumla- 4 ay
Yok ya
- 4 ay
Romantik erotik film izlemek nasıl? Can sıkıntısı da gider
- 4 ay
Benlik değil
- 4 ay
burada takılmak diyelim 🤣🤣🤣
- 4 ay
O olur
- 4 ay
yanı yapma boş ver o zaten ıstemekle olmaz libido kendi gelirse
- 4 ay
Orası öyle
En güzeli kitap okumak , internetten film izlemek Spor yapmak
05 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle
- 4 ay
Sağ olun
- 4 ay
:)
- Kültür & Sanat konusunda 582 cevap paylaştı.
4 ayUyumak çok güzel mesela, hayaller kurmak ve o hayallere rüyada devam etmek
03 Yorumla- 4 ay
Uykucu olduğum için hoşuma gitti
- 4 ay
Hic kimseye zarar vermeden, rahatsız etmeden.. kendi halinizde ve mutlu olursunuz : )
- 4 ay
Kesinlikle
Çoğu cevaplar saçma sapan ya kurslara katıl kütüphaneye git kitap oku avmyi gez şehir turuna çık
01 Yorumla- 4 ay
Kurs olabilir aslında
Gizli Üye(18-24)4 ayKendini sevmekle ilgili yapabileceğin çalışmalar , kendini sözlerinle sevmen
01 Yorumla- 4 ay
Güzelmiş
Gizli Üye(25-29)4 ayNamaz kılmak, Kur'an okumak ve camiye gitmek.
02 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim
Cevap sahibi4 ayRica ederim
Gizli Üye(18-24)4 ayOyun oynamak film izlemek muzik bisiklet binmek
03 Yorumla- 4 ay
Müzik dinlemek olabilir
Cevap sahibi4 ayEger bilgisayarin varsa hikaye oyunlari rpg oyunlari oyna.
- 4 ay
Olabilir
Gizli Üye(36-45)4 ayYani söylerdim ama KS kurallarına uygun mu bilemedim 😂 😂 😂
01 Yorumla- 4 ay
Anlaşıldı
Gizli Üye(30-35)4 ayBen senın yalnız olduguns ınanmıyom. baska soruda gormustum. Bırı senı cok kolay etkıleybılıuor.
07 Yorumla- 4 ay
Ne alakası var
Cevap sahibi4 ayBen genelde hislerimde yanılmam. Biri seni dmye çağırdıgındq sg dıyebılıyormusun?
- 4 ay
Ruh halime göre değişir
Cevap sahibi4 ayO seni tavlaya çağıran arkadaş kesin tavla oynamak istiyordur 😀 birdiğeride nickine f*ck koymus burada edebıuat yapıyor.
- 4 ay
Bilemem
Cevap sahibi4 ayOk by. beni cok ılgılendırmıyor. Senın ıcın dedım.
- 4 ay
Peki
Gizli Üye(36-45)4 ayevde isen zor be cayı demle balkona cık ac bi müzik
07 Yorumla- 4 ay
Evet evdeyim
Cevap sahibi4 ayhepmi tek kalıyorusn aslında yalnızlık iyidir ya
- 4 ay
Abim var
Cevap sahibi4 aygel tavla oynayalım canın sıkılırsa ara muhabbet ederiz
- 4 ay
Teşekkür ederim
Cevap sahibi4 aygececısın galıba gecmı yaıyorusn
- 4 ay
Uykum gelmiyor
4 ayfilm, dizi izlemek. yürüyüş yapmak ve hatta bi spor salonuna yazılıp düzenli olarak gitmek belkide orada baya sosyalleşebilirsin
03 Yorumla- 4 ay
Spor salonuna gitmek istemiyorum çok kalabalık
- 4 ay
sende bi tık sosyal ankastrede var gibi
- 4 ay
Var aynen
Sıkıldığında güzel bi dizi veya film aç eski Türk dizileri çok severim mesela, sonra en sevdiğin yemeği yap
01 Yorumla- 4 ay
Olabilir tabi
4 ayFilm dizi izlemek abur cubur yeme eşliğinde ya da alışveris yapmak bakım yapmak falan işte.
01 Yorumla- 4 ay
Tv karşısında abur cubur şeyler yemek olabilir
4 aySahilde gezmek ve bir cafede oturup çay, kahve içmek
01 Yorumla- 4 ay
Güzel olabilir evet
4 ayFarklı bir dil öğrenmek, film izlemek, şiir okumak vb
01 Yorumla- 4 ay
Yabancı dil öğrenmek de çok iyi gelebilir
Daha önce gidilmeyen bir yere yürüyüşe gitmek, güzel bir manzara karşısında oturmak
01 Yorumla- 4 ay
Güzel fikir aslında
Telefonda 101 oynamak
01 Yorumla- 4 ay
Oyun oynamak olabilir evet
4 ayUyumak. Insan sosyal bir varlık.
01 Yorumla- 4 ay
En sevdiğim
- Kültür & Sanat konusunda 538 cevap paylaştı.
4 aySahilde yürümek.
03 Yorumla- 4 ay
Aynen
- 4 ay
Tamam
- 4 ay
😊
Gezmek, film izlemek. Tek başına tatil
01 Yorumla- 4 ay
Güzelmiş
Suluboya yapmak 👩🎨
01 Yorumla- 4 ay
Farklı aktivite
4 ayKitap okumak , film izlemek
01 Yorumla- 4 ay
Evet olabilir
4 ayKitap okumak çok iyi öneririm
01 Yorumla- 4 ay
Dikkâtim çok çabuk dağılıyor bu yüzden maalesef kitap okuyamıyorum
Siz daha iyisini bilirsiniz
01 Yorumla- 4 ay
Çok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)4 ayher gece agliyorum mutluluk bana yazilmadigi icin
01 Yorumla- 4 ay
Üzüldüm ya
4 ayMüzik dinleyip sahilde yürümek
01 Yorumla- 4 ay
Evet olabilir
Kamp olabilir, tiyatroya gitmek olabilir
013 Yorumla- 4 ay
Kamp sevmem ama tiyatro olabilir
- 4 ay
Ben İzmir'de yaşıyorum
- 4 ay
Evet burası harika bir şehir iş olsa taşının derim
- 4 ay
Hayırlısı olsun
- 4 ay
;)
- 4 ay
Çok teşekkür ederim
- 3 ay
😊
4 ayYabancı dil öğrenmek, kitap, film, oyun
03 Yorumla- 4 ay
Dil öğrenmek olabilir
- 4 ay
Aynen çok faydalı
- 4 ay
Kesinlikle
Burada cevapları okumak 😄😄
03 Yorumla- 4 ay
Her gün yaptığım şey
- 4 ay
Aynen
4 ayİyiki Instagram var yeni açtım
01 Yorumla- 4 ay
Benim de hesabım var videolara dalıp gidiyorum
4 ayBenim düzenli aktivitelerim var
01 Yorumla- 4 ay
Nedir
- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Yalnızlar için tek başına yapılabilecek en keyifli aktivite hangisidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler