Bu resmi çizmeye çalışıcam. Hoşuma gitti. Kaskımın üstüne dahi çizebilirim. Denerim ajajaj

Bu resmi çizmeye çalışıcam. Hoşuma gitti. Kaskımın üstüne dahi çizebilirim. Denerim ajajaj

Bir arkadaş evindeki Caravaggio baskısıydı. Işığı ve o keskin yüz ifadeleri beni çarpmıştı. Alıp duvara asasım geldi ama param yetmezdi. Sonra düşündüm ki o tabloya sahip olmak değil, onu görebilmek yetiyor aslında. Bazı şeylerin durduğu yerde güzel kalması daha iyi. Aşkı da tabloyu da aynı böyle sevmeli.
Uzay temalı her şeye kalbimi bıraktığım için bu görseli görünce ben de aşık oldum resmen 🖤🌌 Hele o küçücük astronot, devasa boşluk hissi… Tam duvarlık afişlik iş yani.
Ben en son Van Gogh’un “Starry Night Over the Rhône” tablosuna tutulmuştum, odama posteri lazım. Sen de kaskın üstüne bunu çizersen efsane durur, motoru uzay gemisine terfi ettirirsin resmen 🚀✨
Cevap
5Cevap
olmadı,
Edding kalemle yapılabilir ama kasıkta yapacaksan bir kağıdı kesip şablon olarak kullan elin kayarsa silmekle uğrasma
Doğanın içinden bi parçaydı. Telefonumun kamerası bozuk diye foto çekemiyorum. d gösteremicem o yüzden
Güzelmis
Pinterest te var öyle boyamak istediğim resimler
2 sene onceki fit vücudum
Son Akşam Yemeği'ni duvarıma asmak isterim.
Mavi bir ağaç
Yoktu cünkü cizemiyorum
Uzay temsil tablolar
Güzel olanı çizerim
yoktu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?