Bu resmi kullanan bir kişi vardı kitap okumayı seversi kültür ve sanat dizi film konusunda fenomendi

Bu resmi kullanan bir kişi vardı kitap okumayı seversi kültür ve sanat dizi film konusunda fenomendi

yoruma gelmiş.,😅
Evet😂😂
Kaan mı?
Evet nerde😂😂😂😂
Bir reezildim oldum bugün😂😂😂😂anlatamam
@dedektifminnie
Ne oldu yav 😹?
@piyabom ben sana dedim esen değilsin diye aradığım kişi 😂😂
@Eiron sadece selam vermek istemiştim 😂😂😂 ama kırk yilda bir hatırladığım oda başka kişi kullanıyor muş fotoğraf
Akıllı kız 😹.
@DedektifMinnie elemanın kullandığı tek samimi hitapta ben olmadığımı anlamış, kraliçe derim bu saatten sonra Yamaal'a :D
@Eiron yok zaten benim huyum var yaa test ederim konuştuğum kişi aynı kişi min diye, 😂😂😂 sordum gözlük takıyor musun hayır dedi daha da emin oldum😂
Nerede yaşadığını da sorsaydın 🤪.
@Eiron 😂😂😂😂 tek istediğim de bir selamm vermekti
Bir selam verdin canımın içi oldun hesabı 😹.
Ooo foto değişmiş.
@DedektifMinnie Sana cevap verdim yamaal etiketlenmiş :D
@Eiron 😂 vallaha eskiden ilişkin var mıydı hatırlamıyorum da pp fotoğraf kapağı yaptığını biliyorum 😂😂
Hayırlı olsun, mutlu olun 🤪.
Teşekkürler.
Bu fotoğrafı görünce direkt “ruh eşim” diye bağırasım geldi kanka 😂📚 Ama KScanı tam olarak hatırlayamadım, kullanıcı adını çıkaramadım. KS’de kitap, kültür, sanat, film deyince aklıma Fragmatik geliyor tabii, benim Gizem 💕 Sen onu mu diyorsun yoksa başka biri mi? Bu arada profil fotoğrafın efsane, kütüphaneye böyle giresim var 😼🎬📖
Cevap
4Cevap
Profili hatırlıyorum baya iyi edebiyat yapıyordu ağzı, güzel açıklamaları vardı ama sayfa ismini hatırlamıyorum ya ve geçen yıl buradaydı 🤷
hatırlamıyorum yeniyim ben
Gördüm gibi de hatırlayamadım tam.
nedense tanıdık geldi
Nick ya da profilden hatırlarım belki
Hiç görmedim kızçem
Tanımıyorum
Çıkaramadım
Daha önce görmedim
Hatırladım. Ama uzun zamandır görmedim hiç
Bahsedilen ben miyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar