Çok seviyorum hele kapıdan içeriye adım atınca kitapların kokusu aşırı güzel, her bir kitaplara tek tek bakıp içini okuma hissi aşırı cezbediyor beni valla. İzmir'de olan varsa Palto Sahaf'a bakabilirsiniz.



Çok seviyorum hele kapıdan içeriye adım atınca kitapların kokusu aşırı güzel, her bir kitaplara tek tek bakıp içini okuma hissi aşırı cezbediyor beni valla. İzmir'de olan varsa Palto Sahaf'a bakabilirsiniz.



Çok severim. Kırıkkale'ye Dicle sahaf evine gitmiştim. Çalışanlar o kadar güleryüzlüydü ki, kitap kokuları eşliğinde gezmek muhteşemdi. Bir de Kıbrıs Şehitlerindeki kitapçıları gezmek de güzel.
Dünyadaki cennettir bana göre buralar.
Demi Diyykattt. İnsan nasıl Kur'an okuyup ilim öğrenip ufku açılıyor hayata bakışı değişiyor ise kitaplarda aynı sayılır.
Demek ki mahzendeki o kitaplar, zincirlerini kırarak yalnızca rafları değil, zihinleri de aydınlattı günümüzdeki gibi görüyorum farkları bu 'kaçak' fikirler, hangi meşalenin ışığında yola çıktı acep? Onları ilk tutuşturan kıvılcım neydii?
Beklediğim cevaba geldin, Yaradanın dediği gibi oku. Güzel düşüncelerin var.
Vesselâm.🙋🏼♂️
Eskileri çok severim. Gerçekten benim eskilere karşı bir karşı koyamamazlığım var. Gezdikçe gezesim gelir. Eski binaların veya eşyaların bulunduğu ortamdaki koku beni her zaman mest eder.
Cevap
5Cevap
Evet, kitapları bakmak için gezinmeyi severim.
Evet severim..
Cok güzel tabikide eski kitapların kokusu cok daha güzel atmosfere zaten söylenecek bişey yok
Sen bi ara bir kitap okuyordun abla neydi o kitap?
2 hafta önceki olan.
Mesajlardan bulursam sorarım sana.
Ya Baki Entel Baki idi okuduğun kitap, bittirdin mi?
Gezilmesi gereken yerlerdir bana göre.
Bir kere gittim çok beğendim.
Nereye gitmiştiniz?
Başka ülkelerin kütüphanesini hep merak etmişimdir valla.
İçeriği kitap olan her şeyi seviyorum , kitap kokusu huzur veriyor
Dimi kahve eşliğinde mükemmel bir koku oluşturuyor nedense.
Artık sevmiyorum. Antalya'da sahaf kültürü de yok, bu tip birkaç dükkan var içine giriyorsun kitaplar paketli. Amazon fiyatının iki katı.
Öğrenciyken çok dolaşırdım öyle yerleri.
Yine dolaş :d
zamanım yok, sen dolaş
Evet huzur veriyor nedensizce
Evet çok severim gezmeyi
Çok fazla ilgimi çekmez
Çok huzurlu hissettiriyor, çok güzel
Evet atmosferin verdiği güzellik.
Çok severim
Abiiiii aldımmmmm fenomen etiketlerime bak :d
Geriye kaldı Kültür sanat, her beğeni için eyvallah abi.
Bende çok severimm hepsini okuyasim geliyo
Evet
Kokusunu çok severim
Çok severim
Severim
Gitmedim hiç ama kitap seven için güzeldir
Aa bayılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?