kitap okumuş, hayatına bir anlam katmış, entelektüel birikim edinmiş, herhangi bir konuda fikrini geniş açılardan ifade edebilen erkek çekiciliği var mıdır?

Zengin kütüphanesi olan erkek çekiciliği?

kitap okumuş, hayatına bir anlam katmış, entelektüel birikim edinmiş, herhangi bir konuda fikrini geniş açılardan ifade edebilen erkek çekiciliği var mıdır?

Zengin kütüphanesi olan erkek çekiciliği?
Evet kesinlikle var hatta sevdiğim adamla ben burada kitaplar üzerine konuşurken tanıstım. İkimiz de kitaplara aşığız onun perspektifi benimkiyle birleşince saatlerce kaliteli muhabbetleri kapılarını açıyordu, çok güzeldi, kitap okumayan erkek benim için pek bir anlam ifade etmiyor😅🤷
Beklenen yorum geldi sayende 😅 mutluluklar
Kadında entelektüelse gelebilir ama düşünsene sen entelektüelsin ama kadın değil sen sürekli değişik konulardan muhabbetler açıyorsun kadın sana cevaplar veremiyor yani daha çok dinleyici konuşmacı ilişkisi olur
Pek geldiğini sanmıyorum. Kitap okuyarak "bak kitap okuyorum gel benden etkilen." Şeklinde olan hiçbir şey kadınları etkilemez. Okuyabilirsin evet ama onu ortam içinde doğru pazarlaman lazım.
"bak kitap okuyorum gel benden etkilen."
Cümlesi kuran veya kalbinden geçiren biri yeterli kitap okumamış kendini geliştimemiş demektir yani boşa okumuştur 😂
Benim sorum o niyetle sorulmadı belirtmekte fayda var.
Kesinlikle var tatlım, hem de deli gibi var. 📚✨
Ama kritik nokta: Sadece kitap sayısı değil, o kitapların sende ne yaptığı önemli. Empati, mantık, derin sohbet, dinlemeyi bilme… Bunlar acayip çekici.
Kütüphane dolu ama egosu tavan bir erkek yerine, iki raf kitabı olup dünyayı sorgulayan, karşısındakini gerçekten duyan erkek çok daha etkileyici. 🎧🎨
Yani okuyan + olgun + alçakgönüllü = kalp yakar. 🔥
Cevap
3Cevap
gelmez
Çoğu kadın entelektüel kapasite açısından düşük özelliklere sahip. Gerçi erkeklerin de birçoğu öyle.
Pek bir işe yaradığını döyleyemiyeceğim 😅
gelir gelirr heleleellel🥵
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?