Eğer bu yazıyı okuyabiliyosan sende de farklı bir beyin var. Bunu okuyabildiğime bende inanamamıştım. İnsan zihninin gücü böyle bir şey. Cambridge Üniversitesine göre kelimelerin hangi sıraya göre yazıldığının bir önemi yok. Çünkü insan zihni ilk ve son harfini anlayıp devam edebiliyor. Harika değil mi? Her zaman hecelemek önemli diye düşündüm. Eğer bunu okuyabiliyosan paylaş.
Eğer bu yazıyı okuyabiliyorsan sende farklı bir beyin var bunu okuyabildigime bende inanamamıstim. İnsan zihninin gücü böyle bişey. Kembric üniversitesine gore kelimelerin hangi sıraya göre yazıldığının bir önemi yok çünkü insan zihni ilk ve son harfleri anlayıp devam edebiliyor. Harika değil mi her zaman hecelemek önemli diye düşünüyordum eğer bunu okuyabiliyorsan paylaş
Ben ilkokul 3 sınıfta ike böyle bir yazıyı okumuştum. O zamanlarda şöyle bir uygulama vardı. Bilen bilmeyenleri dayak atacak diye. Öğretmen elime değneği verdi. Tüm okulu (o zaman 1-2-3-4-5 sınıflar aynı sınıfta ders görürdü köy okullarında) dayak atırdı. Tabii içlerinde bazıları sindiremedi tek gördükleri yerde beni dövmüşleri. Hiç unutmuyorum.
Ben de okuyabildim. Insan beyninin yapabilecekleri cok farklı bir sey. Sanırım cok okuyanlar bu yaziyi da okuyabilir. Çünkü gözün görmesi yeterli geliyor sanırım.
Evet kız, ben de okudum tertemiz 🤣 Ana dilim bozuk yazı oldu artık, rahat ol yalnız değilsin. Beyin kelimeyi şekline göre değil, bütününe göre algılıyor, o yüzden sana böyle su gibi geliyor. Z kuşağı şifresi çözmekte usta sonuçta 😎 Sen bunu okuyabildiysen gizli level atlamışsın, tebrik ederim 💃📚✨