Kitap önerisi acil lütfen bilenler yazsin?

Merhaba kitap önerisi verebilir misiniz benim bildiğim şu popüler genç kurgu yazarlardan önerir misiniz biliyorsanız Beyza Alkoç var, Beyza Aksoy diye bir yazar var, Maral Atmaca var, Loresima, Asli Arslan var , Adora Yağmur, Ateşpare diye kitabin o yazarı Ceren Melek'ti sanırım daha bir yazarlar daha var Işıl îşık var Selin Solaris bir sürü örnek bunların kitaplarının ciltleri görünüşü kitap okuma isteği yaratıyor Alacakaranlık var kitap filmi de var Vampirli çok izleme isteğim var konuları nasil az çok biliyorum bir de Harry Potter var en sevdiğim bağımlısı oldum 10 kere okudum Kizlar Çetesi diye bir kitap var millet çocuk kitabı falan diyor içini bir okusa buyuk konular var mesela aşk konusu var içinde çocuk kitabinda bu konular olmaz ki bilmiyor kapak da yanıltıcı oluyor ya Zeynep Sey diye bir yazarımız da var bu yazarların kitaplari nasil ya çok merak ediyorum tek tek alıyorum da bir kitap alayım dedim 3 4 ay onu alacam diye yazın hiçbir sey yapamadım şu istediğim şeyler ne zaman gerçekleşecek kolay bulunabilen kirtasiyelerde olan olsun kitap alayım diyorum o da yırtık pirlik çıkıyor bulunmuyor tek alabildiğim süslü kitap harry potter
Kitap önerisi acil lütfen bilenler yazsin?