Yoksa herkes aynı repliklerle Picasso mu olmaya çalışıyor yoksa copy paste mi yapıyorsun.

Yoksa herkes aynı repliklerle Picasso mu olmaya çalışıyor yoksa copy paste mi yapıyorsun.
Nasıl baktığına bağlı, formüller bence flörte girdiyse flört biter ama türklerin de belli flört örüntüleri var sanki. En az anladığım ve yapamadığımı hatta görür görmez tiksinmemi sağlayan kadının küstahça ilgilenen erkeğe yüz vermemesi. Bunun aksi anlamı ifade ettiğini söylemelerine rağmen ben böyle bir karşılık gelince doğrudan red olarak alıyor ve bir daha bakmıyorum. Bunun tersini neden bekler birisi zaten bunu da aklım almıyor. Bakmıyor ama istiyor mu bakıyor ama istemiyor mu, manyak gibi neden böyle deşifre etmek zorundayız saçmalıklarını?
Her flortun dinamikleri farklı.. herkes aynı olmadigi için etkileşimler de farklılık gösteriyor. bunlar çevreden duyduklarım tabii. benle alakası yok.. bizden sanatçı değil olsa olsa nalbur olur :))
Herkesle olmamalı diye düşünüyorum. Bir kişi ile doğru insanla flörtleş hiç değilse olmuyorsa bile saygı duyarak iletişimi kes. Sürekli başka başka insanlarla flörtleşmek iyi olduğunu düşünmüyorum.
Çok değişik modeller var. Kız hoşlanıyor ama hoşlanmıyormuş gibi garip ve tuhaf hareketler yapıyor..
Aslında hissediyorsun kimin sevip sevmediğini elinde sonunda.
Flörtleşmek tam bir performans sanatı be Pamukşeker, herkeste ayrı duruyor 😅🎭 Ezber replikle Picasso olunmuyor, en fazla “çizgi film” oluyorsun. Bence olay tamamen enerji, mizah ve anı iyi koklamak. Karşındakine göre doğaçlama yapıyorsan sanatçısın, Google’dan cümle aratıp yolluyorsan fotokopi merkezisin kız 😂💕
Sensin fotokopi jsjsjs
Laflara bakk
Cevap
19Cevap
Normal diyalog bana göre. İnsan ilişkisi iyi olan her kez bunu yapabilir bence
flört etmem de sevmem de
Valla ezberlediğim yöntem yokta tüm açık ve çıplaklığa bağlı. Dürüst ol, saygılı ol sanata doğru gidiyor bu.
Bence flörtleşme bir sanat ben beceremiyorum mesela. Biraz da gurursuz olacaksın bence gururlu insan işi değil
Çok şükür flört sanatçısı değilim. Sanatçılarına mübarek olsun ben tek tabanca devam
Ben flortlesme falan bilmiyorum biri varsa var yoksa yok
Bu bir sanattır uygun dili ve yönü bulmak önemlidir.
Hiçbirini yapmıyorum, kendime özgü tarzımla içimden geldiği gibi davranıyorum.. Basmakalıp yöntemlerden ve klişelerden nefret ederim..
bu konuda kitap yazacak kadar yetenekliler var eminim ama kusura bakmasınlar her kese ayrı bir replik yazamam kopyala yapıştır :D
Sanattır pek başarılı sayılmam :d
😃🌸
Lanet olsun Ben sanatçıyım 😒
Biliyordum
Acemiyim aşko. d
Hangi bölüğün
Flört etmeyi bilmiyorum 😅
Aa de bakim
Mağara duvarına ceylan çizebiliyorum
Geyik ya
Duygularımı ezbere yaşamam.
Nasıl yaşarsınız efenim