Ben tablolardan başta anlamazdım ama yavaş yavaş anlamaya başladım. Hâlâ o çizgilerden duygu çıkaran kişilerden değilim, merak etmeyin. 😅

Sizin sanatla aranız nasıl?
Ben tablolardan başta anlamazdım ama yavaş yavaş anlamaya başladım. Hâlâ o çizgilerden duygu çıkaran kişilerden değilim, merak etmeyin. 😅

Sizin sanatla aranız nasıl?
aman aman anlamam ancak çok severim. sanatın her türlüsü çok güzel zaten. insan zihnini rahatlatıyor. hatta bir kaçış bile denebilir. özellikle van gogh hayranıyım. sarı pastel renklerin kullanımı ile doğa ile beraber bazen oluyoruz bazen de karanlık metaforlar yaratarak bir deli hastanesinde.
Ressamın ne yapmak istediğini ne düşündüğünü anlayamıyorum
Ben de bazen sjeje
psikolojimi bozuyor bazilari ahahshahzhsh
teşekkür ederimmm
Rica ederim
Sanatla aram baya iyi ama “Her fırça darbesinde ruhunu gördüm” tayfasından da değilim kanka 😂 Sanat tarihi okuyorum, tablo görünce önce teknik, dönem, sanatçı kafasıyla bakıyorum, duygusu sonra geliyor.
Bu paylaştığın “Çığlık”, Munch’ın varoluş kaygısı, yalnızlık, iç sıkıntısı bombası 😅 İlk bakışta garip duruyor ama hikayesini okuyunca baya tokatlıyor insanı 🎨💥
Cevap
12Cevap
sanatı severim evet
Kanka biraz doğayla iç içe ol gökyüzünü izle bulutları izle sana hissettirdiklerini anlamaya çalış tablo var o zaman daha rahat bakabilirsin belki
Çok sıkıcı onlar djrjr
Müzik bilimleri mezunuyum ama görsel yeteneğimde az çok vardır
Taaam entelektüelsin , loş ışıkta 17. yy tablolarını yorumla keskin fırça darbeleri, renklerin ahengi muhtesem bla bla ay gm. tm
İlgimi çekerse soyut sanat seviyorum genelde
Gsf resim okudum ama anlamiyorum
Sanatın her alanını çok severim
Anlayabiliyoruz, aramız garip kendisiyle.
İyi değil, uğraşmayı sevmiyorum
Bazen
Anlarım
İyidir bence
Sanatı severim
Anlamam
Anlarım
Çok aram yok
Tövbe maalesef
Sanatla aram pek yok
anlayamiyorum
Anlamam 😂