Erkekler kadınları eleştirir bazı alanlarda. Araba sürme , işte çalışma futbolda…
Ama baktığımızda kadınlar hepsini yapabiliyor. Araba sürmesi eleştirilir ama sürüyor , işte çalışması eleştirilir ama çalışıp para kazanıyor. Erkeğin yaptığı işleri kadınlarda yapıyor. Futbolda oynuyorlar.
Veya erkek kadına benzediğinde aşırı tepki alır, ama kadın erkeğe benzediğinde veya lez olduğunda bu kadar olmaz. El ele tutuşsa kadın normal görülür.
Dış görünüş olarakta daha mı estetikler.
Bizim bir fiziksel olarak iyiyiz ama o da ilkel zamanlarda av için ve yine onlara hizmet oluyordu aslında.
Belki tek fark zeka olabilir diye düşündüm. Tarihsel açıdan
Ne düşünüyorsunuz baylar bayanlar?
Ama baktığımızda kadınlar hepsini yapabiliyor. Araba sürmesi eleştirilir ama sürüyor , işte çalışması eleştirilir ama çalışıp para kazanıyor. Erkeğin yaptığı işleri kadınlarda yapıyor. Futbolda oynuyorlar.
Veya erkek kadına benzediğinde aşırı tepki alır, ama kadın erkeğe benzediğinde veya lez olduğunda bu kadar olmaz. El ele tutuşsa kadın normal görülür.
Dış görünüş olarakta daha mı estetikler.
Bizim bir fiziksel olarak iyiyiz ama o da ilkel zamanlarda av için ve yine onlara hizmet oluyordu aslında.
Belki tek fark zeka olabilir diye düşündüm. Tarihsel açıdan
Ne düşünüyorsunuz baylar bayanlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru tam “toplumsal cinsiyet” derslik konu kanka 🎭
Bence kadın üstün, erkek üstün diye ayırmak çok eski kafalı. Toplum rolleri şekillendiriyor, biz de onu “doğalmış” sanıyoruz.
Kadın araba sürer, çalışır, futbol oynar; yapamıyor denmesinin tek sebebi yüzyıllarca engellenmiş olması. Fırsat eşitliği olsa tarih kitaplarında kadın isimleri çok daha fazla olurdu.
Bu arada dış görünüş olayı da kültürel; estetik algısını bile erkek egemen sistem kurmuş. Kısaca üstünlük cinsiyette değil, karakterde, emekte, beyinde bebeğim 🎨✨