İlişkide önemli olan şeyler ne sizce?

Kültür farkı, düşünce ayrılığı vs şeyler önemli mi sizce? Uzaktan ilişki yaşıyoruz çok uzun bi süre olmadı daha görüşmedik bu ayın içerisinde gelmeyi düşünüyo. Şöyle ki birbirinden farklı iki insanız o kürt benim ailem de fazlasıyla ırkçı ben de öyleyim aslında bunu biliyo başta öyle umurdamadım benim yaşadığım yerdeki kürtler gibi sandım nasıl tarif edilir bilmiyorum burdakiler daha da Türkleşmiş gibi ben de öyle düşündüm onu da ama değilmiş gördüklerimden çok farklı annesi Türkçe bilmiyo ama anlıyo ciddi ciddi de evlilik düşünüyo aslında çok seviyorum ayrılamıyorum çok denedim yapamadım Ama emin değilim hala ispat edemedim ama siyasi şeylerde iğrenç birini destekliyo gibi hissediyorum soruyorum inkar ediyo sevmeyiz vs diye instagramına girdim hikaylerine bakmak için ama bişey yoktu absürt bi paylaşım ben harketlerden silinen hikayelere baktım saçma sapan insanlar var anlamadığım dilde bişeyler yazıyo bana verdiğinde temizlemiş ama ordan haberi yokmuş gene sordum kızdı bana saçmalama diye neyse geçen gün şu leyla mı ne var ya onu atmış hikayesine ben o kadını bilmiyodum son çıkam olaylarda öğrendim kim olduğunu ama kalkıp da sormadım çok seviyorum ama kabul edebileceğim şeyler değil ne yapmak gerek
İlişkide önemli olan şeyler ne sizce?