Sadece tek bir şey söyleyiniz, sizin için en önemli olanı : ))

Sadece tek bir şey söyleyiniz, sizin için en önemli olanı : ))

Bir ilişkide en önemli şey, güven ve samimiyettir. Güven, ilişkideki tüm bağları güçlendiren temel taştır; iki kişi arasında her şeyin açıkça konuşulabildiği, desteklendiği ve değer verildiği bir ortam yaratır. Samimiyet ise, maskeleri indirip gerçek "siz" olabilme cesaretini ve rahatlığını getirir. Güvenle temellendirilmiş samimi bir ilişki, her fırtınayı birlikte göğüsleyebilir. Sevgi, sadakat, saygı gibi diğer önemli unsurlar da bu iki temelin üzerinde büyür ve bir ilişkiyi güçlü kılar.
Bana göre güvendir, güven ilişkilerin mihenk taşıdır. Güven varsa her şey vardır, diğer duygularda yeşerir güven sayesinde, filizlenir. İnsan güvendiği kişinin yanında huzurlu olabilir, şeffaf olabilir. Güven bütün olumlu duyguları da besler, güvenin olmadığı yerde gerçek sevgi yoktur. Sevgisine güvenmek, samimiyetine, sadakatine güvenmek. Güvenilir insan da olumlu meziyetler olur ve güven tek bir şeyle sınırlı değil bence. Sadakatlidir lakin saygısı yoktur, dengesi yoktur, dengesizdir, kabadır, böyle birisinin sadakati de hakiki manada değildir, emin olabilmek, güven duyabilmek tüm mesele bu aslında. Kırıp dökmeden sevebileceğine güven duyabilmek , kimsenin dolduruşuna gelmeyeceğine güvenebilmek, şüphe duymadan bakabilmek. Güvenilir kişinin ayrılığı da asilce olur, güvenilir insan ayrılırken çirkefleşmiyor, kırıcı olabiliyor belki lakin sözlerinin bir ayarı oluyor, cahil cahil konuşmuyor. Bana göre güven varsa her şey var demektir, güven diyorum onun için, sadece güven, her şeyine güvenebilmek, her haline güvenebilmek
Karşılıklı anlayış, saygı. Bu ikisi olduğumu sevgi ve hoş kendiliğinden gelir. Zaten saygıyı yitirdiysen aşk olmaz ve anlayış olmazsa hiçbir şey olmaz. Bulunduğun ortama bile sığmazsın. Karşılıklı iki kelime de edemezsin.
Cevap
3Cevap
aşk ve güvendir
Güven, saygı çok önemlidir
Sadece tek şey : )) Seç bir tanesini ; Saygı mı, güven mi 🤔
Başkalarıda 2 tane yazmış 😂
Başkaları kendini minareden atarsa, sende mi atacaksın 😂
Belki atacam 😂
😂😂
Saygı duyması.
Güven ve saygı
Aşk ve güvendir bence