Igrenc olarak gordugum ve icerisinde cinselligin igrenc geldigi her seyi ne kitaptan ne sanattan sayiyorum, asil igrenc ben miyim?

Simdi 1 ornek vericem birincisi su resim cok cok igrenc geliyor bana adamin adi sanirim cimone veya cimon adami yillarca hücrede kaliyo yemek falan vermiyolar kimseyle de gorusturmuyolar kizi Pero da gorus izninde (bazilari iceri gizlice girdiginde diyor bu daha mantkli) babasini "evlatlik icgudusu, tabularin disinda bi fedakarlik (?)" Yaparak babasini KENDI SUTUYPE emziriyor. Tamam yani bu sehvetin disinda son care (?) Olsa da hani bunu czmek zorund miydın hani sanki adam bunu cizmek istemis aklina bir kadinin babasini emzirmesi gelmis sonra demis ki yok beni cok yrgilrlar bu ensestce seyi yazsam drmis sonra adamin eline zincir eklemis bu hikaye prtaya cikmis, hani igrenc ya hikayesinne kadar derin de olsa igrenc sey igrenctir. Of neyse hakli miyim sizce

Igrenc olarak gordugum ve icerisinde cinselligin igrenc geldigi her seyi ne kitaptan ne sanattan sayiyorum, asil igrenc ben miyim?