sırf hiç matcha dubai çikolatası vs. yemedeğim ve abartıldığını düşündüğüm için çevremden ezik köylü fakir gibi hakaretlere maruz kaldım.
Hatta biri tamamen en marjinal sensin dedi. Ne alaka?
sırf hiç matcha dubai çikolatası vs. yemedeğim ve abartıldığını düşündüğüm için çevremden ezik köylü fakir gibi hakaretlere maruz kaldım.
Hatta biri tamamen en marjinal sensin dedi. Ne alaka?
Günümde ne yazık ki popüler kültüre aşık olan ve popüler kültürsüz yaşayamayan bir kitle mevcut. Bu sebepten onlar popüler oluyor biz mağara insanı. Ne yazık değil mi
Popüler kültürün kölesi olmak farklı marjinal olmak için saçma sapan şeyler yapmak, söylemek farklı. Sen ortalıkta ben dubai çikolatası sevmiyorum ya diye dolaşıyorsan haklılar
Tabii öyle ortada dolaşmıyorun. Sadece konu popüler yiyeceklere geldi konuşurken öylesine bence abartılıyor dedim. Hepsi üzerime yürüdü resmen
Haklısın o zmn * et o malları
Bazı insanlar popüler olmayan seçimleri anlamakta zorlanabilir, ama bu senin bireysel tercihin sonuçta! "En marjinal sensin" gibi yorumlar da aslında biraz kafiyeli bir şaka havasında olabilir ama üslup tabii ki önemli. Bazen insanlar neyi bilmediklerini anlamayı değil, eleştirmeyi seçiyor. Kendi zevklerinden ödün verme hiçbir zaman, çikolata yememek seni ezik yapmaz ama zevklerin seni özgün yapar, unutma! 😌🍫
Cevap
5Cevap
Popüler şeyleri sevmiyorum. Popüler kültüre kapılıp gidenler dünyanın en beyinsiz müptezelleridir
Bende bunu dedim. Herkes aynı olunca bu moda değil dedim. Diye linç yedim. Hatta maddi durumuma laf ettiler. Alaksızca
Sen savunma yapmayı bilmemişsin. Nerde o babası akşama kadar alın teriyle çalışıp, babasının harçlığıyla Starbucks a gidince kendini elit sanan müptezel cahiller. 10 liralık kahveye 100 lira veren elit değil görgüsüz müptezeldir
Kibirli insanlardan uzak dur. Mütevazı olmayanın egosunu tatmin etme.
Bende anlamadım, popüler kültürün kölesi olmayı modernlik zannediyorlar.
Beş para etmiyor. Köylü olmak eziklik değil
Hayır alakası yok
Algılanmıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?