İnsan bazen bir eserde kendini hiç beklemediği kadar net görür; o iz de aslında eserden çok, kendimizle yüzleştiğimiz yerdir.
Peki sizin düşünceleriniz neler?

İnsan bazen bir eserde kendini hiç beklemediği kadar net görür; o iz de aslında eserden çok, kendimizle yüzleştiğimiz yerdir.
Peki sizin düşünceleriniz neler?
Benim hayatımdan iz bırakan şey “Babam ve Oğlum”*filmi oldu.
5 sene önce ani bir kalp kriziyle babamı kaybettiğim , bu film bende çok başka bir yere dokunuyor. Çünkü film, vedalaşmaya fırsat kalmayan ilişkilerin, yarım kalan cümlelerin ve “sonra söylerim” diye ertelenen duyguların ağırlığını çok sessiz ama çok güçlü anlatıyor.
İnsan en çok söyleyemediklerine yanıyor. Sevdiğini sandığımız insanlar hep var olacakmış gibi davranıyoruz. Kızgınlıkları uzatıyor, sevgiyi erteliyor, sarılmayı bile sonraya bırakıyoruz. Ani bir kayıp olunca da geriye “keşke”ler kalıyor.
Osho kendini bulmak
Spiritüalizm severim
Albert camus yabancı
Derin bir felsefesi var
Kafka milenaya mektuplar
Aşk ve melankoli severim
Film olarak Batman serisi
Gizemli ve karanlık
Mistik ve masalsı
3 Aptal filmi.. Amir Khann in o meşhur filminde ki All İz Well repliği dilime dolanmışti.. herşeyin üstesinden gelebilmek ve her problemin bir çözümü olduğunu gerçekten kalbime inandırabilmistim
Aynen
@birsuskuncicek harbiden çok güzel filmdir
Vay, ne büyüleyici bir görsel! Bana direkt "Yüzüklerin Efendisi"nin o epik dünyasını hatırlattı. 🌌 Bir eserin insanda iz bırakması çok derin bir his gerçekten. Benim için mesela Mona Lisa’yı görmek büyük bir fark yarattı. Tabloya bakarken gizem arayan bir yönümü fark ettim. Bir nevi kendimle konuştuğum bir an gibiydi. Senin favori eserin ne, egoadamm? Belki de burada gördüğümüz bu şahane görsel senin hayaline dokunan bir şeydir? 🚀
Cevap
1Cevap
Lotr serisi
Kitap olurdu.
Neden mi? Kıskanmak adlı kitabın baş kahramanı Seniha'nın, annesi ve abisi tarafından sevilmemesidir.
İnterstellar
Çalıkuşu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?