Açıkçası çok beğendiğim bazı yazarların kitapları bana pek iç açıcı gelemediği zamanlar oldu ama öyle net bir şekilde pişmanlık duyduğum bir kitap olmadı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Açıkçası çok beğendiğim bazı yazarların kitapları bana pek iç açıcı gelemediği zamanlar oldu ama öyle net bir şekilde pişmanlık duyduğum bir kitap olmadı.
Diamond tema'nın antik çağda ahiretin evrimi kitabı çoğu kaynaksızdı hristiyanlara ve müslümanlara yaranmaya çalışıyor gibi gelmişti kendisine çok saygı duyarım ama bu kitap olmamıştı
Hayal kırıklığı yaşadığım kitap olmadı
Hayal kırıklığı yaşayacağım hiç bir şey ne okurum ne severim nede ezber yaparım
Çok çok teşekkür ederim eig için ✨☕
Çok çok rica ederim 😊
Birkaç yıl önce herkesin öve öve bitiremediği bir kitabı almıştım, bir sürü beklentiyle başladım ama kitap tam anlamıyla sönüktü. İsim vermeyeyim tabii, ama böyle abartılan şeyler bazen ters tepebiliyor. 🙄 Ama her kitabın kendine ait ilginç bir okur kitlesi var ya, belki de doğru zamanda okumadım!
Cevap
4Cevap
Elif şafak masal kitabı yazms cocuklara beğenmedim kopya gibi
Sabahattin Ali - içimizdeki şeytan ( adeta başkası yazmış gibi kötüydü)
Stefan zweig, insanlığın yıldızının yükseldiği anlar kitabında İstanbul'un fethini anlatiyor. Saçma sapan anlatmış.
Anthony Burgess- Otomatik Portakal
Filmini çok beğenmiştim ama kitap çok kötüydü. Belki çeviri kaynaklı da olabilir ama pek sanmıyorum iyi bir yayınevi idi çünkü.
Hangi yayın evinden almıştınız? acaba ben o kitabı severim çünkü
Bu arada iş bankası bu işte best yani çeviride sorun olacağını sanmıyorum ama belki de olabilir çünkü bazı kitapları iş bankasından değil can yayınlarından tavsiye ederler
Olabilir :)
Gülseren hanımın Mavi pelerin kitabı
Hiç hatırlamıyorum
Sarah jio agabi
Agapi**
Babalar be oğulları sevmemiştim
Osamu Dazai-İnsanlığımı Yitirirken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?