Sadece iki yılda bi köye geliyorlar onu çok görmüyorum iletişimim de yok ama bu çocuk tanrı olabilir mi?
Yapay zekayla resmi yaptım

Sadece iki yılda bi köye geliyorlar onu çok görmüyorum iletişimim de yok ama bu çocuk tanrı olabilir mi?
Yapay zekayla resmi yaptım
Bir gün zamanında birinde deliler hastahanesinde adamın birisi ben peygamberim diye geziyormuş. Herkes bu adamın peşinden gidiyor ve o ne derse o yapıyormuş. Adam birisini fark etmiş onun peşinden gitmeyen. Gitmiş o adamın yanına demiş sen neden onların yaptığı gibi onun peşinden gitmiyorsun demiş. Adam önce bir bakmış. Ben öyle birisini dünyaya göndermedim demiş.
Şu an derste sınavdan önce bunu okumak ne kadar komik bilemezsin 🤣🤣🤣
Bunu görünce gülümsememek mümkün değil 😂 Sanat eseri gibi bir çalışma olmuş! Ama unutma, o da senin gibi bir insan. Her ne kadar "aura" olayını yakalamış gibi görünse de, kimse tanrı olamaz. Kuzeninle iletişim kurmaya çalış, belki düşündüğünden de harika bir dostluğu vardır! 😇
Cevap
7Cevap
Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesini öneriyorum
Vandayim uzak kalıyor yaa
Allah uzun ömür versin tez zamanda dehşetli şekilde ölmeni dilerim. amin!
Neden
Şaka da olsa bunun şirk koşmak olduğunu biliyor musun ağzınızdan çıkanlara dikkat edin bence
Şaka değil ciddiyim
O daha kötü işte
Dürüst ol sende yerimde olsaydın ona tapardin
Ben allahtan başka kimseye ilahlık etmem artı Kuzenim olması zaten beni durdururdu ve yakışıklı da değil
Soruyu soranın kuzenim dediğin erkeğin sen olduğunu biliyorum ama ispatlayamam
Yok yemin ederim ben değilim keske o olabilseydim
Tamam
Çok yakışıklı değil ki
Gözlerin bozuk heralde
Yakışıklı ama çok değil sen ona aşık olduğun için bayılıyorsun seven sevdiğini güzel görür
Benim gözler bozuk değil ama senin kafa bozuk o yüzden insana tapıyorsun ve gördüğünü anlayamıyorsun
İnsan değil o tanrı
wayy babo
çarpılma
Ben sana ağzına bi tane çarpayım olmaz mı
annan ağlar
kalitesiz
Tövbe yarabim sjdjfjgjjgjg
O tanri degil ama sen aptlsn
Tanrı değilse ozaman nasıl kusursuz olabiliyor
Saçmalıyorsunuz artık
Yok yaa
Aynen öyle yok kuzemine tapacakmışta yok neresine ne yapacakmışta