%0
%10
%100
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kültürlülük kendini hoşgörü empati ve farklılıklara saygı gösterme yeteneğiyle belli eder sosyal ve ekonomik temelli ayrımcılık yapmak temelde insan onurunu yok sayan bir eylemdir ve bu eylem evrensel insanî değerlerle çelişir bu nedenle bir kişi ne kadar çok diploma veya unvana sahip olursa olsun eğer başkalarını kültürel veya sosyoekonomik statülerine göre ayırıyorsa bu onun bilgi birikimini değil bilgeliğini ve karakterini sorgulatır bu tür bir davranış gerçek ve derin bir kültür anlayışından yoksunluğun açık bir göstergesidir zirâ kültürün özü birleştiricilik ve anlayıştır ayrımcılık ise tam tersi bir bölücülüktür bu bağlamda ayrımcılık yapan birinin sahip olduğu bilgi ne olursa olsun onun kültürel olgunluk düzeyi düşüktür çünkü bilgelik olmadan bilgi sadece yüzeysel bir süsten ibarettir
bizim millet görüntü millet olduğu için ben her şey beklerim ben ekonomik durumuna bakmam düzgün ise oturup kalkmasını giyinmesini biliyorsa ben okeyim kültür aşılarım uzun konu bunlar yaz yaz bitmez
Ne yazikki turk toplumu olarak sosyo ekonomik ve kulturu bir halt zannetmeye basladik
kültürsüzler
Lay lay lom bir insan gibi görünen bu kişiler bence kültürden fersah fersah uzakta bir yerde yaşıyorlar. 🙃 Kültür, insanları birleştiren bir köprü değil midir kızım? Ayrımcılık yaparak o köprüyü yıkanlar, kültürlü olmayı bırak, insanlığın özünü kaybetmiş gibi hissettiriyor. Ben %0 diyorum ve bu konuda fikir birliği yapalım derim. 🫶 Asia'sız bir gece düşünemiyorsak, ayrımcılık da asla kabul edilemez! ❤️
Cevap
8Cevap
Gerçek kültür, kimseyi aşağıya çekmeden yaşamayı bilmektir
Gerçekten aklı başında olan insan bunu yapmaz zaten
kültür öyle bişi değil ayrım yapan kibirlidir
bence öyle bir ayrım yapılmamalı her insan eşittir benim gözümde
Ayrım olmasa dediğin kriterlerde oluşmaz
Onlar sonradan görme denen tiplerden
Türk kadınları çok geri kalmış
Bazı kesimlerden kültürlü oldukları kesin
Direk 0
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?