Kültür seviyesi yüksek insanlar tiktok ve benzeri uygulamaları kullanır mı?

Kültür seviyesi yüksek insanlar tiktok ve benzeri uygulamaları kullanır mı?

Burada kültürsüz diye ahlam kesenlerin cv sini merak ediyorum
- Tiktok kullanımına para / izlenme uğruna insanların kendi değerlerlerini yerle bir ettiği için karşı çıkıyorum. Bunu düşünürken de kimsenin kimseye karşı üstün olduğunu savunmuyorum. Kültür tiktokla ölçülebilecek bir şey değil. Teşekkürler.
öncelikle şu pandemi öncesi kafasından bir çıkın, yersiz yere gömmeyin şu uygulamayı. özellikle bu sitede aşırı bir ön yargı olduğunu fark ettim. her fırsatta tiktok ve onu kullananları yeren görüşler paylaşılıyor. o kadar saçma ki. sandığınız gibi cringe içeriklerin havada uçuştuğu bir yer değil, ha şayet sen sadece uygulamada cringe içerik izlersen elbette algoritma senin önüne sürekli o tarz videolar çıkaracaktır. bu uygulamayla alakalı değil, senin neyi izlediğinle alakalı. ayrıca her mecrada cringe kitle vardır, sadece tiktok ile sınırlı bir durum değil; mesela buranın da çoğu kitlesi cringe.
Tiktok algoritma olarak harika bir yapıda senin algoritman boyleyse demekki bunlara ilgi duruyorsun.
Bilimle sanatla ilgili trilyonlarca video var.
Algoritmanız buysa milleti kültürsüz sanan geri kalmış ve cahilsinizdir.
Teknoloji çağındayız.
Harika bir yorum, kesinlikle katılıyorum 🙏🏼
Fotoğrafa yorum yapmıyorum ama tiktok kullanan kitlenin bence %95’inin beyin sorunu var. %5’ide meraktan giriyor. Çok şükür daha o siteye ne girdim ne de uygulamasını indirdim. Nereden biliyorsunuz madem derseniz. İnstagram ve YouTube’da reklam veya hikaye paylaşımları yakamızı bırakmıyor maalesef.
Cevap
15Cevap
Hayır değildir.
Spor yapmak ve iyi bir vücuda sahip olmak kültürsüzlük mü? Fotoğraf soru arasındaki bağlantıyı anlamadım. Her platform gibi onun da içinde kültürlüsü de kültürsüzü de vardır. Kullanmıyorum ben.
Tiktok cahiller cehennemi...
Hoş burada aynı 💩'un laciverti... Sanat hakkında bilgi vermek için açtım hesabı. Şimdi de kapatamıyorum.
Hepsi değil... Lakin asıl dikkatimi çeken şu resim, soruyla ne alakası var jsnsn
kültürsüz diyemem ama kültürlüsünü görmedim
Ben kullanmıyorum kim ne yaparsa yapsın onların kendi bileceği iş çokta umrumda değiller.
Kültürsüz değil kendi geçmişinde eziklik yaşayan zavallılar bence
Kültür tiktok instagram kullanmamakla olmuyor ama bil ki Instagram tiktok diye gezen insan net kültürsüz.
Tiktok olmasa bizim iq yoksunu insanlar nerde saçma sapan hareketler yapacaklar
Kültür tiktok la mı ölçülüyo? Ölçülüyorsa dünyanın 100de 80i kültürsüz
Çoğu kaşar ve lgbtli bireyler kullanıyor hiç işim olmaz öyle yozlastirici uygulamalarda
Ben kullanmam. Ama ks’deyim. O da ayrı mesele
Ne alaka görselle senin beynin iki popo yanagına sıkısmıs a mcuklanmıs 31 çi abaza
Sosyal medya et pazarı zaten a..
Tamam da dötler ne alaka.
Kesinlikle kullanan ve izleyen herkes.
Boş insanlar o resim ne öyle ya
Foto çok kültürlü olmuş
Twitter Her türlü ezer
hizmet ücret
Fotoğraf ne alaka?
Tiktok kullanmayı sevmiyorum nedense
Bazıları öyledir bağzıları değil
Bence öyle
Kültürsüz ve cahiller dır