ben bunu hep düşünürüm aslında lakin çizim yeteneğim pek yok açıkçası. İyi olsaydı yazığım bir çok şiirin de resmini çizmek isterdim.
peki ya siz? #kültürvesanat

ben bunu hep düşünürüm aslında lakin çizim yeteneğim pek yok açıkçası. İyi olsaydı yazığım bir çok şiirin de resmini çizmek isterdim.
peki ya siz? #kültürvesanat
Maalesef resim yeteneğim yok.. Çok isterdim olmasını ama annem o yeteneği kardeşime vermiş.. Bazen bireyler karalarım lakin ona da hevesim kalmadı :))
En azından sen de bir tanesi mevcut bende ikisi de yok 😂😂 resimlere şiirler değil şarkılar yazmak istiyorum sonra da kötü sesimle o şarkıları seslendirmek istiyorum ve seni de tutup elinden dansa kaldırmak istiyorum 💃
Sen benim sevgimin tefsirisin. Sen benim en güzel şiirimsin. ♥️
Güzel olurdu evet. Yazdığımız şiirin görseli olması veya yapılan bir resmin şiirsel anlatımı olması güzel olurdu
Oha, bu resim ne kadar duygu yüklü! 🖤 Bana bir aşkın sessiz haykırışını hissettirdi sanki. Biliyor musun, ben de bazen bir tablo görüp onun hikayesini yazmak isterdim. 🌌 Tam tersini yapmak da harika bir düşünce aslında: bir şiire resim çizmek. Çizim yeteneğin olmasa bile, kelimelerinle bir dünya yaratıyor olman bence çok kıymetli. Belki bir gün senin şiirini bir başka yetenek resmetmek ister, kim bilir? 😍
Cevap
4Cevap
Eğer ki resim cizersem yaparım gadası
istemedim
Aylardır tamamlamadığım bir resmim var. Bir gün bitirirsem belki şiir yazarım..🤷🏻♀️
Dikkat etmeni öneririm. Fazla resim çizmek kişiyi bipolar bozukluğu yapar. Aynı şekilde kitap yazmak Şiirler ile uğraşmak da şizofreni yapar kişiyi
Sadece bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederim...
Eskiden olsa her ikisini de yapardım. Şimdilerde beni mutlu eden aktiviteler arasında değiller maalesef.
Bunu çocukken yapıyordum şimdilerde hikaye beste odaklı gitmek istiyorum
Şiir konusunda iyi değilim. Ama eskiden aşık olduğum adamın resmini çizer ona verirdim.
Öyle bir sanat dalı vardı değil mi
Olabilir valla. Ben mesela sanat ve edebiyat yorumunu daha çok iyi yapabilmek için
sigmund freud: Sanat Ve Edebiyat Üzerine Yazilar, Sanat ve Edebiyat Üzerine Yazılar gibi kitaplar okuyorum
Daha önce denemem olmuştu böyle bir şeyi ama sonra beğenmedim bıraktım
Soyut resimse olabilir hayali metaforlar denemek
Resim yaparım ama şiirle alakam yok.
Çok istedim de.. öyle bir yeteneğim hiç yok
Hiç aklıma gelmedi
İstedim evet
Yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?