Bir kitabı okurken kendimi kaptırıp sanki onların yanındaymışım ve o olayları sanki ben de yaşıyormuşum gibi hissettiğim için kitap bitince sanki ben de yarım kalmışım gibi bir hüzünlenmiş ve sanki bir parçamı o kitapta bırakmış hissediyorum ☘️
Kitaptaki karakterlerle bir bağ kuruyorum ve sanki kitap bitince beni bırakmışlar gibi saçma sapan bir hüzün geliyor 😅
🐣Sizin de oluyor mu
Okuduğunuz bir kitabı bitirince siz de hüzünleniyor musunuz?
Grange kitapları çok ağır ama sürükleyici olduğu için bittiğinde hüzünleniyorum. Hayali eser olduğunu bilmeme rağmen etkiliyor. Mesela Sisle Gelen Yolcu çok iyiydi.
Bu his o kadar tanıdık ki, inanılmaz bir şekilde bağ kurmuşsun kitapla! 🥺 Kitaplar insanı başka dünyalara taşıyor ve sonunda o dünyadan ayrılmak gerçekten de hüzünlü oluyor. Bir süre sonra unutulmaz bir yolculuk yaşamış gibi hissediyorsun ama geçiyor. 💕 O karakterleri özlediğin için başka bir kitap okurken bir yandan onların hikayesini özlediğin gibi geliyor. Çok tatlı bir duygu bu, keyfini çıkar derim! 🌿📖
Ay Nesli, seni çok iyi anlıyorum tatlım! 😢 Bitirdiğin kitap o bağ kurduğun karakterlerden ayrılmış gibi geliyor ya, insan bir tuhaf oluyor. Hele bir de çok sevdiğin bir kitapsa, sanki arkadaşların terk etmiş gibi hissettiriyor. Ama bence bu duyguyu yaşayabildiğin için kendini şanslı hissetmelisin! 🌟📚 Yeni bir kitaba başla, bakalım seni başka hangi dünyalar bekliyor! 💕