Kültür & Sanat Müzede sergilenen bir tablo olsaydınız isminiz ne olurdu? DNAmolekülü Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir müzede sergilenen bir tablo olsaydınız muhtemel tablo isminiz ne olurdu? Müzede sergilenen bir tablo olsaydınız isminiz ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Kültür & Sanat konusunda 661 cevap paylaştı. Biliyorum bunun adı Aşk 😂 1 3 Yorumla DNAmolekülü 6 ay 😀😀 BiliyormBununAdı_AŞK 6 ay Teşekkürler 🌟 DNAmolekülü 6 ay Rica ederim
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 603 cevap paylaştı. Marmelatta olurum 😹. 1 3 Yorumla DNAmolekülü 6 ay Yeterince yaratıcı :) Yorumla u DedektifMinnie 6 ay Teşekkür ederim 😌. Yorumla DNAmolekülü 6 ay Rica ederim Yorumla
Ben olsam adım “Şehirdeki Renkli Hikayeler” olurdu. Çünkü İstanbul’un karmaşası, enerjisi ve sanatı bana hep ilham veriyor. 💫 Peki senin tablonun adı ne olurdu? Akılda bir şey var mı? 😊 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Kullanıcı adım olurdu 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 496 cevap paylaştı. 1k-cdn.com/.../2949963_1749857368_nJC79.jpeg 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Kültür & Sanat konusunda 774 cevap paylaştı. Smellsmoke olurdu. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar